parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Online beauty savjetovanje s vizažisticom Petrom Sever

white on white
White on White novim singlom Happy Hour progovara o životu u dvoje
6. prosinca 2020.
anita radić
Anita Radić – inspiracija za sanjivi mood i dekoriranje cozy doma
6. prosinca 2020.

 

Ako ste sinoć ostavili čizmicu na prozoru možda ste dobili nešto od Svetog Nikole. Ako niste mi imamo dar za vas.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s online beauty savjetovanjem renomirane vizažistice Petre Sever.

adventsko darivanje

Online beauty savjetovanje s vizažisticom Petrom Sever

Petra Sever renomirana je vizažistica i make up artistica s godinama iskustva iza sebe. Make-up koji svojim vještim rukama kreiraju profesionalni vizažisti vrlo često prati stigma nečeg nedostupnog, ekskluzivnog i dalekog, nečeg što je strogo rezervirano za blještave stranice modnih magazina ili tek pokoje svečano događanje kada si odlučimo priuštiti nešto posebno.

Koliko ste puta pomislili da vam je profesionalni make-up nedostupan, a razne make-up savjete tražili ste od prijateljica, raznih video tutoriala ili članaka u glossy magazinima, a svi su vam se prijedlozi činili nekako suviše generički, nedovoljno osobni i kao takvi, gotovo pa neprimjenjivi?

Koliko ste puta potrošili novac na nešto što ste impulzivno kupili samo da biste na kraju shvatili kako posjedujete proizvode koje nikad ne koristite ili ne znate što s njima?

Upravo radi ovoga danas vas darujemo s video chat savjetovanjem u trajanju od 60 minuta namijenjenim svima koji imaju nedoumice i pitanja oko određenih beauty proizvoda, tehnika šminkanja ili jednostavno žele preporuku profesionalnog vizažista.

Nakon naručivanja usluge, na mail vam stiže upitnik koji je potrebno ispuniti prije video chata, a po završetku savjetovanja dobivate PDF dokument s Petrinim zaključnim savjetima i informacijama.

petra sever

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Online beauty savjetovanje s vizažisticom Petrom Sever?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @petrasever Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

petra sever

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do ponedjeljka 7. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.