permakultura

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Veliki paket permakulturnog sjemena

 

21. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi permakulturno sjeme. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Ako se samo jednom okušate u uzgoju vlastitog povrća zasigurno nema povratka na staro. Dogodine ćete tražiti način i priliku kako uzgojiti još, a godinu iza i još više od toga. Čak i ako nemate vlastiti vrt već samo balkon ili prozorsku dasku to vas neće spriječiti da posijete barem malo peršina, bosiljka ili balkonskih rajčica.

Danas vam darujemo veliki paket od 22 vrste sjemena uzgojenog na permakulturni način za sretnu 2022. godinu. To znači da su povrtnice rasle u jednom samoodrživom sustavu sastavljenom od povrća, voća, grmova i divljeg bilja u kojem se ne upotrebljavaju pesticidi i umjetna gnojiva, u vrtu Ivana Jurateka – permakulturnog dizajnera i krajobraznog arhitekta & Indire Juratek – ekologinje.

Izbor biljaka u paketu napravljen je tako da ih je moguće uzgajati svugdje, od balkona do velikog vrta, a vrste koje ćete dobiti neka ostanu iznenađenje.

Ako vas zanima više o permakulturi i o vrtlarstvu posjetite stranicu  www.permacooltura.net

permakulturno sjeme

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti veliki paket permakulturnog sjemena?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profile @permacooltura & @indira.juratek
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

permakultura

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 22. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.