permakultura

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Paket permakulturnog sjemena

 

24. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi paket permakulturnog sjemena.  

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s velikim paketom permakulturnog sjemena.

adventsko darivanje

Veliki paket permakulturnog sjemena

Ako se samo jednom okušate u uzgoju vlastitog povrća zasiguno nema povratka na staro. Dogodine ćete tražiti način i priliku kako uzgojiti još, a godinu iza i još više od toga. Čak i ako nemate vlastiti vrt već samo balkon ili prozorsku dasku to vas neće spriječiti da posijete barem malo peršina, bosiljka ili balkonskih rajčica.

Danas vam darujemo veliki paket od 15 vrsti sjemena uzgojenog na permakulturni način. To znači da su povrtnice rasle u jednom samoodrživom sustavu sastavljenom od povrća, voća, grmova i divljeg bilja u kojem se ne upotrebljavaju pesticidi i umjetna gnojiva. Izbor biljaka u paketu napravljen je tako da ih je moguće uzgajati svugdje, od balkona do velikog vrta, a vrste koje ćete dobiti neka ostanu iznenađenje.

Ako vas zanima više o permakulturi i o vrtlarstvu posjetite stranicu  www.permacooltura.net

permakultura

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti paket permakulturnog sjemena?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @permacooltura Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

permakultura

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 25. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.