parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Pčelarko omoti – ekološke folije od voska

ayelen
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Ayelen magična ogrlica s mjesečevim kamenom
21. prosinca 2020.
Najljepše ideje za blagdansko dekoriranje doma u kojem ćete uživati
22. prosinca 2020.

 

22. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi savršene omote za sve vaše potrebe.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s ekološkim Pčelarko omotima.

adventsko darivanje

Ekološki Pčelarko omoti za zamatanje

Marina Devide i Ante Borovina bračni su par koji stoji iza ekoloških Pčelarko omota koji su nas oduševili. Radi se o pamučnim folijama od voska za zamotavanje namirnica i prekrivanje posuda.

Pčelarko Omoti su održiva i ekološka alternativa aluminijskoj i prijanjajućoj foliji. Izrađeni su od pamučnog platna hrvatske proizvodnje s OEKO-TEX certifikatom, pčelinjeg voska koji također dolazi od hrvatskih pčelara, borove smole, jojoba i kokosovog ulja također eko proizvodnje.

U Pčelarko omote možete umotati sve voće, povrće, kruh, sir, maslac, sendviče, ostatke obroka. Samo je bitno da su hladni. Također se mogu zamotati i tvrdi sapuni i šamponi, jer su Omoti vodootporni i slobodno se mogu držati u kupaonici.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti ove divne omote u božićnom ruhu.

pčelarko omoti

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Pčelarko omote?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @pcelarko_omoti Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

pčelarko omoti

 

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 23. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.