plavetna

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Keramički set za espresso brenda Plavetna

 

22. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi najljepši set za kavu.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Vjerujemo da većina dan započinje nekim ritualom i napitkom. Je li to šalica kave ili toplog čaja, nije toliko bitno, ali ono što nam može navući osmijeh na lice i taj proces startanja u novi dan učiniti još ljepšim i posebnijim sigurno je omiljena šalica.

luna džidić

Luna Džidić je biologinja koja se bavi kulinarstvom, kreiranjem “plant-based” recepata, izradom menija te konzultacijama i edukacijom o prehrani i biljkama, kao i dizajnom keramičkog posuđa i metalnog nakita okupljenog pod brendom Plavetna. Vječito inspirirana prirodom, Luna stvara predivno keramičko posuđe, koje će osvojiti svaku snenu i nježnu dušu te ljubitelje minimalizma i prirode. Sve njene kreacije su „slow craf“, uporabni predmeti su napravljeni polako i u malim serijama.

Danas vas darujemo s ručnom oblikovanim keramičkim setom za espresso, da nekome bude šalica uz koju će uživati u miru i predahu u danu.

plavetna

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti keramički set za espresso brenda Plavetna?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @plavetna_
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

plavetna

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do četvrtka 22. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.