BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Poklon paket Kuće zelenog čaja

 

Dvadesetičetvrti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi poklon iz čarobne mirisne kućice.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s poklon paketom Kuće zelenog čaja.

Poklon paket Kuće zelenog čaja

Kuća zelenog čaja je najstarija specijalizirana prodavaonica čajeva u Hrvatskoj. U ovoj čarobno mirisnoj kućici se nalazi preko 150 vrsta najboljih svjetskih čajeva, od zelenih, crnih, bijelih, oolong čajeva, rooibosa, ayurvedskih te biljnih i voćnih. Osim vrhunskih čajeva naći ćete i posuđe i pribor za pripremu čajeva, kako tradicionalnih, tako i modernih.

Ovaj put za vas smo pripremili poklon paket Kuće zelenog čaja koji se sastoji od tri prigodna čaja i pribora za ovo zimsko i blagdansko vrijeme:

✽CHRISTMAS TEA – zeleni čaj koji u sebi sadrži Senchu, koru naranče i komadiće badema i cimeta.
✽MEDENJAKOVA KUĆICA – voćni čaj koji je obogaćen komadićima jabuke, kandiranog ananasa, papaje, komadićima cimeta, cikle, prženim bademima, kokicama, malinom te komadićima kikirikija i kokos čipsom.
✽CIMET ŠLJIVA – osim šljive, cimeta i rooibosa, ovaj čaj sadrži i komadiće papaje, grožđa i latice ruže. Rooibos čaj je savršen i za djecu, trudnice i dojilje.
✽Žličica za čaj i filter jaje.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti poklon paket Kuće zelenog čaja?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @kucazelenogcaja
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu.

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do nedjelje 25. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.