BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Potpisano vinilno izdanje albuma “Uvijek dio mene” Borisa Štoka

 

Dvadeseti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi glazbu u tvoj dom. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s ekskluzivnim potpisanim vinilnim izdanjem albuma “Uvijek dio mene” Borisa Štoka.

Potpisano vinilno izdanje albuma “Uvijek dio mene” Borisa Štoka

Boris Štok je riječki glazbenik prepoznatljiv po svom snažnom vokalu, a estetikom, senzibilitetom i stilom izdvaja se iz dobro poznate hrvatske glazbene matrice te svakim novim korakom čvrsto utabava svoj glazbeni i autorski put.

Nakon hvaljenog i Porinom nagrađenog albuma prvijenca „Ispod kože“ te vrhunske glazbene poslastice „Uvijek dio mene“, za kraj ove godine stigao je i Borisov treći album „3“. „3“ je za sada dostupan jedino na streaming platformama, preko kojih možete neograničeno uživati u glazbi gdje god se nalazili.

Dok čekamo „3“ na nekom od opipljivih medija, a u želji da glazba uvijek bude dio vašeg života i da 2022. ispratite uz ples i zarazne melodije, danas netko od vas ima priliku osvojiti ekskluzivno potpisano vinilno izdanje albuma „Uvijek dio mene“. Pažljivo skockana, radiofonična i melodiozna pop-glazba s albuma „Uvijek dio mene“ savršeno će se uklopiti u razna druženja ili sasvim samotna putovanja na glazbenim valovima.

Boris Štok, foto: Tanja Kanazir

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti potpisano vinilno izdanje albuma “Uvijek dio mene” Borisa Štoka?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @boris.stok Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 21. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.