BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Prima daruje jastučić i prekrivač Mike iz COCO MAISON kolekcije 

 

Osmi prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi sve što vam je potrebno da biste se ušuškali i zimu proveli ogrnuti u mekano i toplo.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s jastučićem i prekrivačem Mike iz COCO MAISON kolekcije ekskluzivno dostupne u Prima salonima namještaja.

Prima daruje jastučić i prekrivač Mike iz COCO MAISON kolekcije

Prima je hrvatska tvrtka s tradicijom dužom od 25 godina. Osim bogatog asortimana namještaja: kuhinje, kreveti, sve za dnevni boravak, blagovaonicu itd., u Prima salonima ekskluzivno su dostupni proizvodi nizozemskog brenda dekoracija COCO maison.

Želite li utopliti atmosferu u svom domu i napraviti pravi cozy ugođaj ukrasni jastučići i prekrivači su neizostavan dio zimskog uređenja doma. Upravo stoga vas danas u suradnji s tvrtkom Prima darujemo s ukrasnim jastučićem i prekrivačem Mike iz COCO maison kolekcije.

Ukrasni jastučić MIKE i prekrivač MIKE iz kolekcije COCO maison su elegantne dekoracije s prekrasnim izgledom vune. Jastuk je veličine 35 x 50 cm i dolazi s unutarnjim jastukom koji se može skinuti. Prekrivač je veličine je 130 x 170 cm i sastoji se od 65 % akrila, 25 % poliestera i 10 % vune.

Za više inspiracije posjetite prima-namjestaj.hr ili najbližu poslovnicu.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Prima poklon paket?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @prima_namjestaj Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 9. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.