naotoku

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Prsten od morskog stakla i srebra brenda naOtoku

 

19. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi prsten od morskog stakla i srebra.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Petra Markusović je dizajnerica iza hrvatskog brenda nakita naOtoku, nakita inspiriranog ljubavlju prema moru, njegovom formom, oblicima, bojom i stanjem,
odnosno idejom mjesta kojem autorica s Brača pripada.

Stvarajući nakit Petra brižljivo odabire asortiman prirodnih oblika koji imaju privlačnost i zanimljiv karakter, bilo da je to kamenčić s plaže,
morsko staklo ili pak keramika isprana godinama pod utjecajem morskih valova.

petra markusović

Njihove prirodne atribute ističe spajajući ih s metalom (mesing, srebro) i time im daje novi izgled, na neki način mijenjajući put prirode.

Rezultat rada su nekonvencionalne ogrlice, naušnice, narukvice i prsteni koji ističu svaku modnu kombinaciju.

naotoku
Danas netko do vas može osvojiti prsten od morskog stakla i srebra.

prsten naotoku

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti prsten brenda naOtoku?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @naotoku_jewelry
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

naotoku

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do ponedjeljka 20. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.