mjera šal

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Ručno pleteni šal brenda Mjera_

 

23. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi savršeni zimski modni dodatak.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s ručno pletenim šalom hrvatskog brenda Mjera. 

adventsko darivanje

Ručno pleteni šal brenda Mjera

Mjera_ je hrvatski slow fashion brand pletenine nastao prije dvije godine. Eksperimentalni pristup pletenju kakvog njeguje dizajnerica i samouka pletilja Jelena Petković, vrlo brzo je naišao na velik interes modne struke i šire javnosti.

Pletene kreacije napravljene od prirodnih materijala nastaju isključivo ručnim radom, očicu po očicu, šav po šav. Pršte bojama i uzorcima, a sve što nastane Jeleninim rukama unikatno je poput ovog šala.

U ovaj prekrasni šal upletena je najfinija pređa: svila i alpaka, uz dane i dane ručnog rada. Stane u šaku iako je dugačak 2 metra, a danas netko od vas ima priliku osvojiti ga u našem darivanju.

mjera šal

mjera šal

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Mjera_ šal?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @mjera_Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

mjera šal

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do četvrtka 24. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.