odeata

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Ljupka šalica za kavu brenda Odeata

 

Otvorili smo i treći prozorčić našeg Budi dobro adventskog kalendara i pronašli najljepši dar za ovo magično doba godine. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo sa šalicom za kavu hrvatskog brenda keramike Odeata. 

adventsko darivanje

Ljupka šalica za kavu hrvatskog brenda Odeata

Vjerujemo da većina dan započinje nekim ritualom i napitkom. Je li to šalica kave ili toplog čaja, nije toliko bitno, ali ono što nam može navući osmijeh na lice i taj proces startanja u novi dan učiniti još ljepšim i posebnijim sigurno je omiljena šalica.

Valentina Šeb, umjetnica je koja stoji iza hrvatskog brenda unikatne keramike Odeata. Danas slobodna i neopterećena stvara predivno keramičko posuđe, koje će osvojiti svaku snenu i nježnu dušu.

A mi vas danas darujemo s jednom ljupkom šalicom iz Odeata magične stvaraonice, jer ipak je ovo “the most wonderful time of the year.”

odeata

šalica odeata

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti ljupku šalicu za kavu brenda Odeata?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @odeata_ceramics Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 4. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.