planina šalica

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Šalica hrvatskog brenda Planina

 

Iza 15. prozorčića Budi Dobro adventskog darivanja nalazi se šalica koja će vas grijati cijelu zimu. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo sa šalicom hrvatskog brenda Planina. 

adventsko darivanje

Šalica hrvatskog brenda Planina

Hrvatski brend keramike Planina njeguje poseban stil, neobičnost i ženske atribute. Rituali poput jutarnje kave, uz ove šalice mogu biti još draži.

Martina Martin koja se krije iza brenda posebnu pažnju pridaje i pakiranjima i ukrašavanjima proizvoda. Koristi isključivo papir, većinom reciklirani te sušeno voće i livadno cvijeće koje sama bere i suši, jer kako kaže u prirodi se nalazi sve što nam je potrebno, plastika je samo jeftina zamjena.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti šalicu hrvatskog brenda keramike Planina koja će ga sigurno grijati cijelu zimu dok mašta o skijanju ili sanjkanju po planinama.

planina šalica

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti šalicu hrvatskog brenda Planina?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @planina.studio Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

 

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 16. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.