BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Salty Air vijenac od suhog cvijeća za magični mjesec pred nama

mjesečni horoskop prosinac
Mjesečni horoskop za prosinac 2021.
1 prosinca, 2021
knjige
Dobra knjiga: 5 novih knjiga koje čitamo ovog prosinca
1 prosinca, 2021

 

Prvi prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi prekrasan vijenac za magični mjesec pred nama. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

adventsko darivanje

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s prekrasnim vijencom od suhog cvijeća brenda Salty Air. 

Salty Air vijenac od suhog cvijeća

Hrvatski brend Salty Air inspiriran je prirodom i promjenom godišnjih doba. Njegova kreatorica Sandra Roce zaljubljenica je u biljke i sve njihove čari, a vjeruje da se nešto magično događa s cvijećem kada se osuši. Svoje kreacije radi za dušu, a ljepotu pronalazi u samom procesu stvaranja.

budi dobro adventsko darivanje

Održivost je važan dio njene priče pa je većina Salty Air radova ekološki prihvatljiva, a svi vijenci su i potpuno biorazgradivi.

Sandra sama sije, sadi i suši svo cvijeće koje koristi za izradu kreacija te ono nije tretirano nikakvim kemijskim sastojcima i potpuno je prirodno.

Izrađuje vijence, vijenčiće i češljiće za kosu, revere, ikebane i bukete od suhog cvijeća…

salty air

salty air

Kreacije se mogu naručiti upitom na mail studio.saltyair@gmail.com ili putem Instagrama i Facebooka, a uskoro će se nalaziti na policama showroom-a Print Studija Rovinj i Čenta Šinjorine u samom centru Žminja.

Danas netko od vas može osvojiti prekrasan vijenac za magičan mjesec pred nama.

salty air

salty air

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Salty Air vijenac od suhog cvijeća?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @salty_air__ Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

adventsko darivanje

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do četvrtka 2. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.