maja mačković

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Savjetovanje s terapeutkinjom Majom Mačković

 

17. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi razgovor koji podsjeća na dobre stare razgovore s majkom, sestrom ili najboljom prijateljicom.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Regresoterapeutkinja i trenerica mindfulnessa te hiper kreativka sa zlatnim rukama Maja Mačković svoje je traume i boli pretvorila u iskustva pomoću kojih danas vodi žene na put samoiscjeljenja i ljubavi prema sebi. Njeguje menstrualnu mudrost i ženske cikluse, obožava pse, sunce i život.

Danas netko od vas može osvojiti telefonsko savjetovanje u trajanju od sat vremena koje podsjeća na dobre stare razgovore s majkom, sestrom ili najboljom prijateljicom. Kroz razgovor ćete proći potencijalna rješenja problema te dobiti sugestije i savjete za tehnike i metode koje vam najbrže i najjednostavnije mogu pomoći u rastu.

Teme koje se najčešće obuhvate razgovorom su:
– Kultiviranje i razvijanje ljubavi prema sebi
– Mindfulness i kako ga prakticirati
– Ženski ciklusi i kako ih najbolje utilizirati
– Partnerstvo i odnosi
– Zauzimanje za sebe
– Kako se rješiti strahova
– Prepuštanje
– Savjeti za meditiranje

maja mačković

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti razgovor i savjetovanje s terapeutkinjom Majom Mačković?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @bigmammamm
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

maja mačković

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do subote 18. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.