soul tree

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: SoulTree poklon paket od 4 proizvoda

 

Osmi prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi njegu za tijelo i to u prirodnoj, etičkoj, organskoj i ayurvedskoj kozmetici.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

U svijetu punom brzinskih rješenja i kemijski potpomognutih preobrazbi izgleda, SoulTree prirodna kozmetka s ayurvedskom formulacijom korača putem prirodne i organske njege.

Poduprt ekstenzivnim istraživanjima i razvojem SoulTree nudi zdrava rješenja za kožu, kosu i ljepotu. Ova kozmetika utječe na dubinsko obnavljanje koje dolazi iznutra, bez štetnih nuspojava, baš kao u prirodi.

SoulTree je jedini indijski brend koji nudi certificirane prirodne proizvode za njegu i ljepotu. Sve se priprema prema istinskoj ayurvedskoj tradiciji s isključivo organskim sastojcima što znači da su zdravi i puni blagotvornih sastojaka.

Spajajući rješenja za ljepotu koje nudi Ayurveda u svojim drevnim tekstovima s pionirskim radom nekih njemačkih kompanija koje su uspjele stvoriti učinkovitu kozmetiku bez štetnih kemikalija krenuo je put nastanka SoulTree kozmetike s kojom njeni korisnici dobro izgledaju, ali i dobro se osjećaju.

SoulTree  možemo opisati s 3 riječi: etičko, organsko i ajurvedsko.

soultree kozmetika

ORGANSKI UZGOJ & ETIČKO POSLOVANJE

Sastojci od kojih se proizvodi SoulTree kozmetika ili su organski uzgojeni ili su ubrani bez kemijskog onečišćenja divljih šuma, a prikupljaju se preko udruga koje surađuju s lokalnim farmerima. Sastojci za SoulTree dolaze izravno od malih farmera u Indiji koji u proizvodnji bilja ne koriste nikakve pesticide, a bitan temelj ove suradnje je etičko poslovanje, odnosno jamstvo farmerima da će biti pošteno plaćeni za svoj rad.

Ovo sprječava eksploataciju, kako farmera, tako i okoliša. Svi akteri vode brigu o okolišu i regeneraciji šuma, iz kojih također dolaze neki od sastojaka. Da je sve kako i piše na etiketi potvrđuje i međunarodni certifikat BDIH.

soultree kozmetika

MEĐUNARODNI CERTIFIKAT BDIH

Trenutno je SoulTree jedini indijski brend kojemu se BDIH certifikat godišnje obnavlja. Kako bi dobili BDIH certifikat pri ubiranju bilja ne smije se škoditi prirodi, niti se smiju koristiti ugrožene vrste. Također, ne smiju se koristiti kemijska sredstva ni genetsko modificiranje za povećanje prinosa. Proizvodi se ne testiraju na životinjama. Pretvaranje sirovina u kozmetičke sastojke mora pratiti što manje kemijskih procesa. Testiranje na životinjama nije dopušteno. BDIH zabranjuje sintetičke boje, mirise, silikone, parafine i druge naftne derivate. Upotrebljavaju se konzervansi identični prirodnim tvarima ili poznati prirodni konzervansi. Zabranjeno je dezinficirati sirovine i gotove proizvode radioaktivnim zračenjem.

soultree

Danas netko od vas može osvojiti poklon paket u kojem se nalaze 4 SoulTree proizvoda: SOUL TREE HRANJIVO ULJE ZA KOSUSOUL TREE GEL ZA UMIVANJE LICA – ŠILJSOUL TREE TONIZIRAJUĆA VODICA ZA LICE – JASMINSOUL TREE BALZAM ZA USNE LOTUS I KOKUM.

Više o ovim prozvodima možete saznati u budidobro/shop, gdje možete i naručiti svoju Soul Tree kozmetiku.

soultree

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Soultree poklon paket od 4 proizvoda?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @soultreehrvatska
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

soul tree

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do četvrtka 9. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.