tarot čitanje

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Tarot čitanje za 2021. godinu

 

20. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja krije pogled u mistično. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s osobnim Tarot čitanjem za 2021. godinu kojeg za vas čita naša urednica Indira Juratek.

adventsko darivanje

Tarot čitanje za 2021. godinu by Indira Juratek

Vjerujemo da ste primijetili i da uživate u svakodnevnim zen tarot kartama na našem portalu. Tarot je putokaz koji pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se svatko od nas sada nalazi i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje?

Osho, duhovni Učitelj i mistik, osmislio je i složio ZEN tarot karte. ZEN je jedina duhovna tradicija čiji je pristup unutarnjem životu ljudskog bića položio test vremena i dan danas je relevantan suvremenom čovjeku. ZEN inzistira na jedinstvenom kapacitetu svakog ljudskog bića da dosegne prosvjetljenje i oslobodi se iluzije ega stvorene umom.

Putovanje na koje nas vodi ZEN tarot nije u osamu u dalekim planinama kako bi spoznali sebe. ZEN nas potpuno uključuje u zadatak osobnog buđenja, kroz bogatstvo meditacije, iscjeljivanje tijela na duhovnom, emotivnom i fizičkom nivou, kroz smijeh, razigranost i kreativnost – OVDJE i SADA!

ZEN tarot možemo pitati što god nas je volja, jer kada se koristi s namjerom on je zrcalo naše energije. Izvučene kartice su odraz onoga što ponekad nismo u stanju uočiti od zamagljena uma ili ne želimo prepoznati i priznati si u nekom trenutku. Pa ipak, jedino kroz prepoznavanje i priznavanje (bez prosuđivanja kao pravog ili krivog) možemo početi u potpunosti doživljavati visine i dubine i sve boje svoga Bića.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti osobno zen tarot čitanje za 2021. godinu kojeg čita naša urednica Indira Juratek.

tarot čitanje

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Tarot Čitanje za 2021. by Indira Juratek?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @indira.juratek Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

tarot čitanje

tarot čitanje

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do ponedjeljka 21. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.