BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Terarij brenda BILJKE.PLANTS

 

Deseti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi biljnog ljubimca. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s biljnim terarijem brenda BILJKE.PLANTS.

Terarij MRS X brenda BILJKE.PLANTS

BILJKE.PLANTS je specijalizirani studio za dizajn biljnih terarija iz Zagreba. Izrađuju trajne zelene dekoracije za interijere koje se zalijevaju 4x godišnje!

Brend BILJKE.PLANTS osnovan je 2020. u želji da u interijere unese zelenilo koje dokazano smanjuje razinu stresa i poboljšava raspoloženje. Iza brenda stoji zaljubljenica u biljke Ana Hrgovčić koja je dugo godina vjerovala kako nema “zeleni palac” no onda je shvatila da postoji biljka za svačiji lifestyle, samo ju je potrebno otkriti.

Osim dizajna BILJKE.PLANTS organiziraju edukativne radionice za Team Buildinge, festivale i evente, izrađuju personalizirane korporativne poklone te nude uslugu uređenja interijera biljkama.

Danas netko od vas može osvojiti terariji Mrs X (10×20 cm) s biljkom fitonija i coffea arabica.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti terarij BILJKE.PLANTS?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @biljke.plants Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do nedjelje 11. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.