BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Terra Ceramica šalica s natpisom “dream big”

 

Dvanaesti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi šalicu brenda Terra Ceramica. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo sa šalicom hrvatskog brenda Terra Ceramica.

Šalica brenda Terra Ceramica s natpisom dream big

Magistra kiparstva Tea Radić je ideja, vizija, snovi i ruke iza hrvatskog brenda keramike Terra Ceramica. Iako Tea izrađuje uporabne predmete, baš svaki od njih je pravo umjetničko djelo i savršeno funkcionira kao skulptura u prostoru.

I sam naziv brenda logično se nastavlja na samo Teino ime, gdje se poigrala s akronimom imena i prezimena, a sve se savršeno poklopilo u simbolici budući da je terra zemlja baš kao i glina, materijal od kojeg Tea stvara. S izradom keramike Tea je počela prije 8 godina, iako se u podlozi nalazi desetljeće formalnog školovanja.

Terra Ceramica nas od samih početaka oduševljava svojim dizajnom i prepoznatljivim odmacima od očekivanog. Tein stil – manje je više, savršeno funkcionira s neutralnim i zemljanim bojama, jednostavnim formama, čistoćom linija i onda nekim twistom poput predimenzioniranih ručki ili riječi koje nam uvijek izvuku osmijeh na lice i donesu radost u srce. Ono po čemu je Terra prepoznatljiva, možemo reći zaštitni znak brenda, jesu Pinch šalice, od milja zvane klempuše.

Kao i Tea i mi vjerujemo u moć riječi i znamo koliko nam početak dana može dobiti na snazi ako popijemo omiljeni napitak iz šalice koja nam govori smile, dom, sreća, dreamer… Baš zbog toga vas danas u suradnji s brendom Terra Ceramica darujemo sa šalicom s natpisom dream big za sjajnu godinu pred vama.

Više o brendu Terra Ceramica možete pročitati ovdje. 

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Šalicu brenda Terra Ceramica?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @terraceramica Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do utorka 13. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.