theta healing tretman

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Theta Healing tretman s Indirom Juratek

 

Jedanaesti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi iscjeljenje na najdubljoj razini.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Protekle dvije godine za mnoge su bile vrlo izazovne: od pandemije pa do razornih potresa. Stres, strah, tjeskoba, anksioznost, depresija – samo su neki od osjećaja koji su se u proteklom razdoblju gomilali u našem tijelu, umu i duhu. Kako bi u novu godinu i novi ciklus pred nama ušli rasterećeni, olakšani i iscijeljeni, naša urednica Indira Juratek nekome od vas poklanja Theta Healing tretman.

Theta Healing ili Theta iscjeljivanje je duboka meditativna tehnika koja donosi fizičko, psihičko i duhovno iscjeljenje. Theta u nazivu tehnike odnosi se na theta moždane valove u kojima se nalazi vaš terapeut dok radi iscjeljenje. Theta stanje je veoma duboko stanje relaksacije te nam otvara vrata u podsvijest. Prema saznanjima moderne medicine podsvjesni um upravlja s 88 do čak 95 % naših snaga koje nam kreiraju život, a mi ih nismo svjesni. U podsvjesnom umu pohranjeni su programi, uvjerenja i obrasci koji određuju kakvi ćemo biti, kako ćemo se odnositi prema svijetu koji nas okružuje, ali i kako će se taj svijet kojim smo okruženi odnositi prema nama. Theta healingom se detektiraju i izmjenjuju podsvjesni programi koji kreiraju čovjekov život i čovjekovu stvarnost u skladu s najboljim i najuzvišenijim načinom za osobu.

Theta Healing je jedna od najljepših i najmoćnijih tehnika s kojom u potpunosti možete reprogramirati svoj život i živjeti baš onako kako je najbolje da biste bili ispunjeni, radosni, zdravi te živjeli u obilju.

Danas netko od vas može osvojiti Theta Healing tretman s Indirom Juratek i reprogramirati svoj život u radost, sreću i obilje. Za 2022. odaberite biti dobro.

theta healing

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Theta Healing tretman s Indirom Juratek?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @indira.juratek
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

theta healing tretman

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do nedjelje 11. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.