parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: UP Candle Design svijeća

djeca crtati bor
Imamo 100 ideja kako s djecom možete nacrtati bor
2 prosinca, 2022
Moja kutijica moći – čarobna kutijica za djecu
2 prosinca, 2022

 

Drugi prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi svjetlo za magični mjesec pred nama. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s prekrasnom ručno rađenom svijećom UP Candle Design Moments Collection.

UP Candle Design Moments Collection

Margarita i Juriša dolaze nam iz okolice Rijeke te svojim hobijem, koji je postao i posao, unose svjetlost u naše domove.

Naime, ovaj kreativni par proizvodi skulpturalne svijeće kombinacijom tradicionalnih i modernih tehnika modeliranja te koristeći isključivo prirodne materijale koji nisu životinjskog porijekla, tj. sojin ili repičin vosak te pamučne fitilje. Svojim brandom promiču održivost, ekologiju i svjesnost. Inspiraciju pronalaze u motivima iz prirode, fizike, biologije, astronomije i arhitekture – disciplinama kroz koje se čovječanstvo razvija, raste i pokušava dokučiti sebe.

UP svijeće namijenjene su svima koji imaju afinitete prema umjetnosti, dizajnu, prirodi te istovremeno žele sudjelovati u razvoju i poticanju svjesne kupovine ekoloških i ručno rađenih proizvoda.

Danas netko od vas može osvojiti jednu UP Candle Design Moments Collection svijeću.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti UP Candle Design svijeću?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @upcandledesign Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do subote 3. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.