parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Vinilno izdanje albuma Bye Bye Saturn Maje Posavec

maja mačković
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Savjetovanje s terapeutkinjom Majom Mačković
17. prosinca 2021.
budi dobro
Budi Dobro planer – Krenite u susret sebi te cvatite s nama kroz 2022. godinu
18. prosinca 2021.

 

18. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi glazbu u tvoj dom.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Glazbenica i glumica Maja Posavec u travnju je predstavila svoj dugoočekivani studijski album “Bye bye Saturn”, a ovo unikatno glazbeno izdanje od nedavno je dostupno i na ploči.

“Album je na digitalnim servisima izašao proljetos. Sada imamo i ploču koja je predivna. Za dizajn se pobrinuo Plac studio, a fotografiju je radila Vesna Zednik. Nadam se da tako predivno i zvuči, budući da ne mogu slušati svoje uratke jednom kad su gotovi, prepuštam drugima da ju preslušaju. ”, ispričala je Maja.

maja posavec

Ploča “Bye bye Saturn” u prodaji je dostupna u Aquarius Music Shopu, u svim boljim glazbenim trgovinama i na www.cedeterija.com, a mi danas darujemo nekoga od vas s jednim primjerkom.

maja posavec

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti vinilno izdanje albuma Bye Bye Saturn Maje Posavec.?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @majaposavec007
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

maja posavec

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do nedjelje 19. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.