parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Viu Viu pleteno ogledalo

pokloni za djecu
Savršeni darovi za naše najmlađe
18. prosinca 2020.
konjukcija jupitera i saturna
Konjukcija Jupitera i Saturna kakvu nismo imali od 1623.
19. prosinca 2020.

 

19. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja otkriva prekrasno ručno pleteno ogledalo. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s ručnom pletenim ogledalom hrvatskog brenda Viu Viu. 

adventsko darivanje

Viu Viu ručno pleteno ogledalo od vrbove šibe

VIU VIU proizvodi namijenjeni su svima koji žele imati jedinstvene proizvode u svom domu. Vlasnica branda je Martina koja je zaljubljenik u prirodne materijale tako da u svom asortimanu kombinira nekoliko materijala: vrbovu šibu, drvo, staklo, pluto i vunu. Posebnu pažnju pridaje ekološkom pakiranju proizvoda pri čemu se proizvodi poput ogledala omataju u tkaninu koja se kasnije može iskoristiti za različite namjene.

Većina proizvoda osmišljena je da se mogu koristiti na više načina tako da ako želite osvježiti prostor nekim novim detaljem ne morate kupovati nešto novo nego jednostavno nadopunite dekoraciju s onim što vas okružuje – ubacite cvijeće, suhu travu ili neki ukras koji vam već stoji sakriven u ormaru.

Pleteno ogledalo jedan je takav primjer tako da osim ogledala može se koristiti i kao memo ploča, jer je stražnja strana obložena plutom na koje možete stavljati razne poruke. Ogledalo je moguće koristiti i kao dekoraciju za stol tako da uz dodatak svijeća i malo zelenila možete imati prekrasan adventski vijenac. Okvir ogledala idealan je za ubacivanje raznog bilja i cvijeća tako da svoje ogledalo možete mijenjati kada god poželite.

Martina je u svoj studio uvela i jednu novu odnosno staru stvar, a to je pisaća mašina na kojoj se pišu deklaracije i računi. Ona je simbol svega onoga što VIUVIU nudi i podržava a to je između ostalog i slow living način života – koriste se prirodni materijali, proizvodi imaju više namjena čime se osim kreativnosti potiče i manja potrošnja a ono osnovno u cijeloj toj priči je da se uživa u svakom trenutku.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti ovo divno ogledalo.

viu viu ogledalo

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti pleteno ogledalo Viu Viu?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @viuviu_decoration Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

viu viu ogledalo

viu viu ogledalo

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do nedjelje 20. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.