BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Voolva daruje Ziggy Cup 2 & SLICK

 

Sedamnaeasti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi poklon paket za intimnu njegu. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s poklon paketom u kojem se nalaze menstrualna čašica i intimni lubrikant.

Voolva poklon paket – Ziggy Cup 2 & SLICK

Voolva je hrvatski projekt koji zastupa, informira i istražuje žensko intimno i seksualno zdravlje. Podržavaju ga i obogaćuju suvremenim održivim proizvodima poput menstrualnih gaćica, čašica i uređaja za jačanje zdjeličnog dna, stimulaciju zadovoljstva i još mnogo toga.

Menstrualna čašica fleksibilna je posudica koja se umeće u rodnicu za vrijeme menstruacije kako bi se u nju sakupila menstrualna krv, a karakteristika koja ju uz praktičnost i kvalitetu drži na vrhu liste najčešćih higijenskih proizvoda je ta što ekološki pogoduje prirodi. Kao i tampon menstrualna čašica se stavlja u rodnicu, ali se krv sakuplja u posudicu koja može pohraniti 10-38 ml krvi što je ekvivalent trima većim tamponima. Tijekom menstruacije čašicu je potrebno ispirati svakih 4-12 h, ovisno o jačini krvarenja, a ako se čuva i održava na ispravan način može se upotrebljavati višekratno dugi niz godina. Korištenjem menstrualne čašice u potpunosti iz svog života možete eliminirati jednokratne higijenske proizvode koji godišnje akumuliraju ogromne količine otpada.

Iako na tržištu postoje brojni proizvođači menstrualnih čašica, tvrtka INTIMINA poznata je po dugogodišnjem iskustvu i stručnom timu, a njihovi proizvodi se razvijeni prema najvišim međunarodnim standardima kvalitete i sigurnosti te poštuju i održavaju ravnotežu intimnog područja. Svi proizvodi napravljeni su od 100 % medicinskog silikona, što znači da su sigurni za tijelo, ne izazivaju iritaciju ili neugodne mirise i mogu se koristiti uvijek iznova što ih čini ekološki prihvatljivima.

Upoznajte Ziggy Cup™ 2

Osjećajte se slobodno tijekom mjesečnice uz Ziggy Cup™ 2 – novu generaciju plosnatih menstrualnih čašica. Ojačana i fleksibilna tanka čašica lako se postavlja i prilagođava vašoj anatomiji tako da je uopće ne osjećate. Osjetite samopouzdanje u bilo kojoj situaciji zbog dvostrukog ruba koji štiti od curenja i zbog rebrastog jezička za lakše vađenje. Čašica Ziggy Cup™ 2 izrađena je u cijelosti od 100 % medicinskog silikona, zbog čega je potpuno sigurna za tijelo. Radi se o ekološki prihvatljivom menstrualnom rješenju koje možete iznova koristiti do dvije godine. Čašica omogućuje do 8 sati neprestane menstrualne zaštite. Zbog načina na koji sjedi ispod vrata maternice, u potpunosti hvata krvarenje tako da čak možete uživati u seksu bez curenja, kad god to želite.

SLICK – intimni lubrikant na bazi vode i Aloe Vere

Premium intimni lubrikant na bazi vode i Aloe Vere koji savršeno imitira prirodnu vlagu. Sadrži 99,5% sastojaka prirodnog porijekla. Ne izaziva iritacije, štiti vaginalnu floru i podržava zdravu Ph vrijednost. Savršen je izbor za žene, muškarce i za parove. Ne sadrži parabene, silicone, umjetna bojila i mirise – ph optimalan 3.5 – 4.5- ispitan pod nadzorom ginekologa

SLICK je intimni lubrikant na bazi vode s 99,5 % udjela sirovina prirodnog podrijetla. Ovaj premium lubrikant imitira prirodnu vlagu. Učinkovito vlaži i osigurava dugotrajno podmazivanje te je dovoljna mala količina za vrhunski užitak. SLICK pruža više erotskog zadovoljstva a zbog dodatka Aloe Vere vrlo je nježan, ne izaziva iritacije, idealan je za osjetljivu sluznicu te je formuliran da čuva prirodnu vaginalnu floru. Aloe Vera je u intimnoj njezi korisna za borbu protiv bakterija i gljivica. Zahvaljujući svojim antigljivičnim svojstvima može reducirati simptome vaginalnih infekcija.

Danas netko do vas može osvojiti Ziggy Cup™ 2 – novu generaciju plosnatih menstrualnih čašica & SLICK – intimni lubrikant na bazi vode i Aloe Vere.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Voolva poklon paket?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @voolva_official Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do nedjelje 18. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.