whisper of nature

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Whisper of Nature herbalne soli za kupanje i eko svijeća za zimski ugođaj

 

24. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi savršeni komplet za self-care trenutke.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Whisper of Nature herbalne soli za kupanje donose mirisne trenutke uživanja, opuštanja i energiziranja, bilo da se radi o kupanju u kadi ili mini kupkama za noge.

Posebne kombinacije bilja i eteričnih ulja privlače energiju obilja, pročišćavaju od negativnosti te bude samopouzdanje i ljubav prema sebi.

Uz to ide i jedna snježna ručno rađena eko svijeća za potpuni zimski ugođaj. Ovo je komplet za savršene self-care trenutke na kraju dugog dana ili kad si jednostavno želite ugoditi.

whisper of nature

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Whisper of Nature herbalne soli za kupanje i eko svijeću?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @whisperofnature_
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

whisper of nature

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do subote 25. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.