yoni

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: YONI kombinezon za žene

 

Peti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja krije kombinezon YONI kojeg svaka žena želi osjetiti na svojoj koži. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

YONI kombinezon u kojem ćete otkriti svoju žensku energiju i moć

YONI je u potpunosti hrvatski proizvod iza kojeg stoje brat i sestra, Ivor Tomljanović i Nina Levačić. “Svoju YONI liniju startali smo s jedinstvenim kombinezonima za koje kažu da su poput druge kože, udobni, lagani i idealni za vježbanje. Iako su originalno zamišljeni kao kombinezoni za yogu, yoni se pokazao odličan izbor kada je u pitanju dnevni, casual outfit. Navucite yoni, nabacite oversized majicu i spremni ste za šetnju gradom”, kaže Nina.

yoni

yoni

YONi izlazi u malim serijama – nekoliko kombinezona u dvije veličine. Svaki yoni je pažljivo dizajniran, a cijeli proces sastoji se od nekoliko koraka te podrazumijeva produkciju na domaćem terenu u Hrvatskoj. Svaka od pažljivo osmišljenih ilustracija koje dizajnira Ivor se tiska na tekstil, nakon toga se kombinezoni šivaju, a potom pakiraju u torbice od žutice.

yoni

Hrvatski brand YONI nastao je kroz yogu, kroz pokret, ali i iz iskonske potrebe da se ukaže na važnost i moć yoni – našeg dara koji biva u svakoj Ženi.
Nježnost, protočnost, snaga i lakoća koju posjedujemo unutar nas i koja nas čini savršenima ovdje i sada.

Yoni je sanskrtska riječ za vaginu, uterus i cerviks. Riječ za moćni ženski energetski centar. YONI je kreativna snaga, utroba, izvor, početak Svemira. Ženska esencija – ženska srž. Ženino utjelovljenje. Ženski mikroSvemir! Svaka žena je čarobna kreatorica, a YONI je suština ženskog stvaranja. Svjetovne žene i žene kao boginje. YONI je posebna, sveta i jedinstvena energija u svakoj ženi.

yoni

Namjera Yoni kombinezona je da te stavi u svjesnost i prisutnost s vlastitim tijelom. Da te pozove na nježnost, pokret, otkrivanje i samododir. Da Ti pokaže predivnu Tebe.

yoni

Danas netko od vas ima priliku osvojiti YONI kombinezon Swallow i otkriti svoju žensku energiju i moć.

yoni

yoni

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti YONI kombinezon?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @yonijumpsuit
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

yoni

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do ponedjeljka 6. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.