parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Zoe SoulMade narukvica od kristala

afirmacijske kartice
Afirmacijske kartice “Svjestan i opušten porod” za nježnu podršku na porodu
2. prosinca 2021.
planetopija
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Knjiga “Voli ljude, koristi se stvarima (a ne obrnuto)”
4. prosinca 2021.

 

Treći prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi iscjeljujuću energiju kristala u prekrasnom nakitu.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

adventsko darivanje

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo sa Zoe SoulMade narukvicom od kristala – Harmony. 

zoe narukvice

Zoe SoulMade narukvica od kristala

Indira Juratek, urednica portala Budi Dobro, ekologinja i terapeutkinja, svoj holistički pristup životu svijetu je predstavila i kroz brend healing narukvica izrađenih od kristala – Zoe SoulMade.

Poznato je kako kristali imaju iscjeljujuće moći te da rad s njima pomaže utjeloviti frekvencije harmonije, ljubavi, mira. Kristali potiču i našu kreativnost, olakšavaju komunikaciju, ali i upoznavanje sebe. Izvrsni su zaštitnici, pomažu nam proći kroz energetske i emotivne blokade, naprosto donose čaroliju u naš život.

Ovi, samo na prvi pogled šareni kamenčići duginih boja, spojeni bakrom ili srebrom, čine unikatan iscjeljujući nakit visoke frekvencije, koji nam je svima potreban. Zoe healing narukvice ručno su rađene s namjerom da budu suputnici na putu samospoznaje. I ne samo da su HandMade one su i SoulMade.

zoe narukvice

Ovaj nakit je poput šetnje netaknutom prirodom – donosi smiraj, opušta um i tijelo te na suptilnoj razini mijenja život nabolje. Zoe narukvice su šarene kuglice radosti i teško da se među njima ne krije i ona jedna savršena baš za svakoga.

zoe narukvice

Danas netko od vas može osvojiti narukvicu Harmony izrađenu od kristala žada i srebra.

Žad je kamen mudrosti, pravednosti, skromnosti, milosrđa, odlučnosti. Postoji u nekoliko boja iako je najpoznatiji zeleni, koji je i najbliži srcu. Žad je kristal ljubavi i emocija. Podaruje mir, harmoniju, sreću, toleranciju. Budi suosjećanje i milosrđe.

Nudi laganu i umirujuću energiju koja podiže dušu i donosi osjećaj spokoja i duboko opuštanje.

Njegove nježne vibracije harmoniziraju cijeli organizam, a izvrstan je kod bubrežnih i plućnih problema te živaca i slabosti imuniteta.

Djeluje na drugu, treću, četvrtu i šestu čakru. Kristal je Djevica i Vaga.

zoe narukvica

Zoe narukvice možete nabaviti u web shopu Budi dobro i  Knjižari Planetopija. Dodatno sve o Zoe narukvicama, kao i dnevnu dozu inspiracije, možete vidjeti i pratiti na Instagram profilu @zoechasingrainbows te na FB stranici Zoe SoulMade Jewelry.

zoe narukvice

compassion

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti narukvicu od kristala hrvatskog brenda Zoe SoulMade?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profile @zoechasingrainbows & @indira.juratek
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

zoe narukvice

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do subote 4. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.