parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Zoe SoulMade kristalna narukvica

joga anksioznost
Kako smanjiti anksioznost uz pomoć joge i meditacije?
8. prosinca 2020.
oktobarsko dijete
Dobra knjiga: Oktobarsko dijete
9. prosinca 2020.

 

Osmi prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi iscjeljujuću energiju kristala u prekrasnom nakitu. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s iscjeljujućom narukvicom od kristala Zoe SoulMade. 

adventsko darivanje

Zoe SoulMade kristalna narukvica za iscjeljivanje

Ima li išta bolje od prekrasnog komada nakita koji pomaže odagnati stres, prazninu i sivilo svakodnevnice? Ovi, samo na prvi pogled šareni kamenčići duginih boja, spojeni bakrom ili srebrom, čine unikatan iscjeljujući nakit visoke frekvencije, koji nam je svima potreban. Zoe SoulMade narukvice ručno su rađene s namjerom da budu suputnici na putu samospoznaje. I ne samo da su HandMade one su i SoulMade.

Ovaj nakit je poput šetnje netaknutom prirodom – donosi smiraj, opušta um i tijelo te na suptilnoj razini mijenja život nabolje. Zoe narukvice su šarene kuglice radosti i teško da se među njima ne krije i ona jedna savršena baš za svakoga.

Poznato je kako kristali imaju iscjeljujuće moći te da rad s njima pomaže utjeloviti frekvencije harmonije, ljubavi, mira. Kristali potiču i našu kreativnost, olakšavaju komunikaciju, ali i upoznavanje sebe. Izvrsni su zaštitnici, pomažu nam proći kroz energetske i emotivne blokade, naprosto donose čaroliju u naš život.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti narukvicu LOVE izrađenu od rozenkvarca. Ovo je kamen ljubavi, nježnosti, brižnosti, srca, prijateljstva. Otvara srce svemu lijepome oko nas. Podaruje ljepotu i mladolik izgled. Njegove snažne vibracije ljubavi pomažu uskladiti sve odnose. Pokazuje nam put k duhovnosti, umjetnosti, glazbi, duhovnoj kreaciji. Budi toleranciju prema drugima.

Najviše djeluje na srčanu čakru pa ga se preporuča položiti na nju kako bi očistio i umirio sve povezano sa srcem. Djeluje na četvrtu, srčanu čakru i sedmu, krunsku. Kristal je Bikova, Rakova, Djevica i Jarčeva.

zoe soulmade

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Zoe SoulMade kristalnu narukvicu?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @zoechasingrainbows Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

zoe soulmade narukvice

zoe narukvica

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 9. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik, Indira Juratek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.