aromara

Budi Dobro Giveaway: Aromara MEDITERRANEAN set eteričnih ulja

 

Na Budi Dobro mnogo prostora posvećujemo aromaterapiji, jer znamo koliko blagodati donosi u naš život.

Čini se kako je posljednjih godina interes za eterična ulja jako porastao. Osim veće vidljivosti i dostupnosti, razlog za ovo sigurno možemo pronaći i u potrebi za smanjenim stresom, za harmonijom, za čežnjom k povratku prirodi te urođenim osjećajem da priroda nudi rješenja za sve naše tegobe.

Upravo stoga vas u suradnji s brendom Aromara darujemo sa setom mediteranskih eteričnih ulja i blendova za podršku zdravlju i kvaliteti života.

Budi Dobro Giveaway: Aromara MEDITERRANEAN set eteričnih ulja

Biljke mediteranskog podneblja već se stoljećima koriste kao podrška zdravlju i sreći, a mediteranski lifestyle diljem svijeta je sinonim za dugovječnost. Eterična ulja iz MEDITERRANEAN seta aromaterapija prepoznaje kao vrijedne saveznike za održavanje vitalnosti, ali i za ublažavanje štete koju užurbani i stresni stil života nanosi našem mentalnom i fizičkom zdravlju. Dodajmo tome i opojne mirise koji će u bilo koji prostor unijeti dašak mediteranskog ljeta… uživajte u duhu Mediterana tijekom cijele godine!

U MEDITERRANEAN setu nalaze se najpotentnija mediteranska eterična ulja. Od ublažavanja čestih tegoba, preko podrške pamćenju i dobrom raspoloženju pa sve do kreiranja ljetnog ugođaja u vašem prostoru, dopustite ljekovitosti Mediterana da vas snaži tijekom čitave godine!

Uz MEDITERRANEAN set dolazi i knjižica sa savjetima i uputama za upotrebu eteričnih ulja i blendova za stvaranje ugodnijeg okruženja i prirodnu podršku zdravlju. Uživajte i u recepturama za praktične pripravke!

SET SADRŽI:
ADRIATIC, blend, 10ml
Limun, eterično ulje, 10ml
Lavandin, eterično ulje, 10ml
Ružmarin, eterično ulje, 10 ml
Kadulja, eterično ulje, 10 ml

aromara

Darivanju se možete pridružiti na IG profilu @budi_dobro

Da biste sudjelovali u darivanju potrebno je:
1. Pratiti IG @budi_dobro
2. Pratiti IG @aromara.hr
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u ovom darivanju.

Ako želite možete podijeliti u storyu.

Igramo se do ponedjeljka 20. rujna 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i u komentarima objaviti dobitnika/cu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

 

Više o brendu Aromara i njihovim savršeno balansiranim blendovima možete pročitati ovdje. 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.