bioroot

Budi Dobro Giveaway: BioROOT ekološka torbica za hranu

 

Jedna od glavnih tema posljednjih godina svakako je zaštita okoliša i koncept održivog razvoja. Svjesni činjenice da stvari moramo mijenjati u srži, mnogi diljem planeta sve se više okreću životu koji je više u skladu s prirodom, prirodnim materijalima, materijalima koji imaju što manji utjecaj na okoliš i prilikom svog nastanka i nakon korištenja.

U srpnju ove godine Hrvatski sabor je izglasao i novi Zakon o gospodarenju otpadom kojim se, između ostalog, zabranjuju plastične vrećice za nošenje. Ovaj Zakon napokon donosi i zabranu nekih jednokratnih plastičnih predmeta, koja proizlazi iz Direktive EU o jednokratnoj plastici. Odmah se zabranjuju plastični tanjuri, pribor za jelo, slamke, štapići za miješanje napitaka, štapići za uši, štapići za balone, posude za hranu i piće od stiropora te tzv. oksorazgradiva plastika!

Ako još uvijek ne možete zamisliti život bez plastike, želimo vam skrenuti pozornost na činjenicu da za svaki plastični predmet koji čini vašu svakodnevnicu već sada postoji alternativa – ekološka, održiva, zdravija. Hrvatska tvrtka BioROOT bavi se promocijom i prodajom proizvoda koji čuvaju zdravlje i štite okoliš te u njihovom webshopu možete pronaći razne proizvode koji su održivi i ekološki, počevši od pribora za jelo od bambusa, staklenih i bakrenih boca, slamki od nehrđajućeg čelika, preko ekološke i prirodne kozmetike poznatih brendova poput Ben&Anna, Kia-Charlotta, LO Amsterdam itd., do ekoloških proizvoda za čišćenje, za kuhinju…

U shopu možete pronaći i platnene vrećice te ekološke shopping torbe. Nedavno je brend BioROOT kupcima ponudio i BioROOT ekološku torbicu za hranu, koja nas je oduševila praktičnošću i dizajnom, a u suradnji s tvrtkom BioROOT darujemo 3 torbice u koje možete svojim školarcima svakoga dana pakirati najfiniji obrok.

bioroot

bioroot

Budi Dobro Giveaway: BioROOT ekološka torbica za hranu

Kolekcija BioROOT dizajnirana je s pažnjom na okoliš, promičući proizvode i materijale za višekratnu uporabu, organske i održive. Njihov je cilj smanjiti količinu toksina i otpada koji odlaze na odlagališta i tlo, pomažući svijet učiniti zelenijim mjestom za generacije koje dolaze. Svi proizvodi ne sadrže olovo, ftalate i BPA.
Torbice i omoti za hranu izrađeni su od vanjskog 100 % pamuka, s vodootpornom poliesterskom oblogom i sigurnim čičak zatvaračem. Veličina torbice je 18×16,5 cm. Dolazi u tri dezena: Natur, Duga i Ljenivac. Torbica se može koristiti za spremanje hrane, ali i za kozmetiku.

bioroot

bioroot

bioroot

Darivanju se možete pridružiti na IG profilu @budi_dobro

Da biste sudjelovali u darivanju potrebno je:
1. Pratiti @budi_dobro
2. Pratiti @bioroot
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti 2 osobe s kojima želite podijeliti poklon

Ako želite možete podijeliti u storyu.

Igramo se do četvrtka 9. rujna 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i u komentarima objaviti dobitnike ovog sjajnog dara. Sretno svima!

bioroot

Foto: Nataša Rajčević

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.