parallax background

BUDI DOBRO DARIVANJE – OD ŽENE ŽENI: Bioandinin premium poklon paket

seksualnost
Seksualnost: prihvaćanje naše seksualne prirode je ključni dio putovanja prema cjelovitosti
9. ožujka 2022.
namaz od mrkve
Namaz od mrkve i crvene leće
10. ožujka 2022.

 

Iako se iz godine u godinu sve glasnije govori o položaju žena u društvu iz godine u godinu i dalje svjedočimo da još uvijek moramo govoriti o tome i da moramo biti sve glasnije.

Promjene svakako postoje, ali se one još uvijek događaju sporo i čini nam se premalenim koracima. Na našem portalu tijekom cijele godine možete čitati o inspirativnim ženama i njihovim životnim pričama, o ženskom stvaralaštvu i poduzetništvu, a ovaj tjedan, kada obilježavamo Međunarodni dan žena, darivat ćemo naše čitateljice u darivanju kojeg smo nazvali Od žene ženi.

Od 8. ožujka do 13. ožujka na našem Instagram profilu moći ćete osvojiti prekrasne poklone koje stvaraju žene svojim rukama, idejama, vizijama.

Treći poklon našeg Od žene ženi darivanja donosi Bioandinin premium poklon paket.

bioandina

Hrvatski brend Bioandina, iza kojeg se nalazi obiteljska tvrtka, svojim djelovanjem svojim kupcima želi približiti izvorne, teško dostupne organske proizvode s dalekih Anda. U suradnji s malim autohtonim uzgajivačima, uz vlastitu nazočnost, uzgajaju i dopremaju najkvalitetniju, visokonutritivnu super hranu s Anda. Bioandina je ujedno jedini brend na hrvatskom tržištu koji ima termički obrađenu macu, dok je sve ostalo što se nudi sirova maca.

Najbolja maca dolazi iz izvorne kolijevke uzgoja mace iz regije Junín, od kuda je i Bioandinina maca. Bioandinina maca uzgaja se na tradicionalni način, radi se o ručnom radu, ne koriste se poljoprivredni strojevi, već se biljka iz zemlje vadi tradicionalnim alatima te se strpljivo suši na suncu. Znanstvena istraživanja dokazala su da sušenje mace na zubatom suncu i termička obrada doprinose blagotvornom djelovanju mace. 

Više o benefitima mace možete pročitati ovdje.  Danas netko od vas može osvojiti Bioandinin poklon paket koji sadrži Crvenu aktiviranu Macu & Premium Mix maca kapsule.

Premium MIX maca kapsule su dodatak prehrani čiji je primarni sastojak aktivirani ekstrakt žute, crvene i crne mace. Premium MIX aktivirana maca doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. U jednom pakiranju nalazi se 60 celuloznih kapsula koje su pogodne za vegetarijance i vegane.

bioandina

Crvena maca kompleks kapsule su premium dodatak prehrani čiji je primarni sastojak aktivirani ekstrakt crvene mace sa dodatkom vitamina B6 i B12. Crvena aktivirana maca doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. Količina aktiviranog ekstrakta mace (15:1) u jednoj kapsuli odgovara količini od 3000 mg praha sirove mace te je trenutno najjači ekstrakt mace na tržištu. U jednom pakiranju nalazi se 60 celuloznih kapsula.

bioandina

Kako sudjelovati u Budi Dobro darivanju OD ŽENE ŽENI i osvojiti Bioandina poklon paket

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @bioandina_hr Instagram  profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označite Vama posebnu ženu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih)
5. Podijelite u storyu

bioandina

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 11. ožujka 2022. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti  dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.