budi dobro

BUDI DOBRO DARIVANJE – OD ŽENE ŽENI: Budi Dobro majica od organskog pamuka & torba

 

Iako se iz godine u godinu sve glasnije govori o položaju žena u društvu iz godine u godinu i dalje svjedočimo da još uvijek moramo govoriti o tome i da moramo biti sve glasnije.

Promjene svakako postoje, ali se one još uvijek događaju sporo i čini nam se premalenim koracima. Na našem portalu tijekom cijele godine možete čitati o inspirativnim ženama i njihovim životnim pričama, o ženskom stvaralaštvu i poduzetništvu, a ovaj tjedan, kada obilježavamo Međunarodni dan žena, darivat ćemo naše čitateljice u darivanju kojeg smo nazvali Od žene ženi.

Od 8. ožujka do 13. ožujka na našem Instagram profilu moći ćete osvojiti prekrasne poklone koje stvaraju žene svojim rukama, idejama, vizijama.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti Budi Dobro merche – majicu & torbu.

budi dobro

Holistički lifestyle portal budidobro.com je zajednica posvećena zdravlju duha i tijela, a svakodnevno kreiramo sadržaj koji čini da budemo dobro – bilo to kretanje, meditiranje, kuhanje ili uživanje u umjetnosti i ljepoti – sve što doprinosi boljem i svjesnijem životu može naći svoje mjesto na portalu.

Osim informiranja zajednice o ekologiji te promicanju zelenog života u prirodi, Budi Dobro ima i vlastiti merche bijelih afirmacijskih majica od organskog pamuka kako bi se potaklo ljude na smanjenje količine odjevnih komada. Naime, bijela T -shirtica je simbol capsule garderobe uz čiju pomoć možemo transformirati stil od sportskog, casual do poslovnog stila, ukoliko ju se kombinira s odijelom.

Iza Brenda Budi Dobro nalazi se Indira Juratek, osnivačica i urednica portala Budi Dobro, life coach savjetnica, theta healing terapeutkinja, reiki učiteljica, ekologinja s diplomom PMF-a, vlasnica i dizajnerica brenda afirmacijskih majica od organskog pamuka BUDI DOBRO te SoulMade nakita od kristala Zoe.

Danas vas darujemo s dvije Budi Dobro torbe i dvije ženske T-shirt majice kratkih rukava s natpisom CHOOSE TO SHINE (Tkanina od 100 organskog % pamuka, Okrugli izrez, S prednje strane print s afirmacijskom i statement porukom, Dolazi u veličinama S, M i L.)

budi dobro

Kako sudjelovati u Budi Dobro darivanju OD ŽENE ŽENI i osvojitiBudi Dobro majicu & torbu

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @indira.juratek Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označite Vama posebnu ženu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih)
5. Podijelite u storyu

budi dobro

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do ponedjeljka 14. ožujka 2022. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti  dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

 

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.