parallax background

BUDI DOBRO DARIVANJE – OD ŽENE ŽENI: Vinilno izdanje višestruko nagrađivanog albuma I glow Je Veux

mary may
Mary May u novom singlu “Don’t Call Me Baby” ponovno osvaja svojim glasom
10. ožujka 2022.
ritual
Ritual „zapiši, osjeti, promotri i sjaji!“
11. ožujka 2022.

 

Iako se iz godine u godinu sve glasnije govori o položaju žena u društvu iz godine u godinu i dalje svjedočimo da još uvijek moramo govoriti o tome i da moramo biti sve glasnije.

Promjene svakako postoje, ali se one još uvijek događaju sporo i čini nam se premalenim koracima. Na našem portalu tijekom cijele godine možete čitati o inspirativnim ženama i njihovim životnim pričama, o ženskom stvaralaštvu i poduzetništvu, a ovaj tjedan, kada obilježavamo Međunarodni dan žena, darivat ćemo naše čitateljice u darivanju kojeg smo nazvali Od žene ženi.

Od 8. ožujka do 13. ožujka na našem Instagram profilu moći ćete osvojiti prekrasne poklone koje stvaraju žene svojim rukama, idejama, vizijama.

Je Veux, solo projekt iza kojeg stoji Željka Veverec, prošle godine je privukao veliku pažnju i publike i glazbene kritike koja ga je višestruko nagradila te time Je Veux izdvojila kao najuspješniji ženski glazbeni projekt.

Dugoočekivani debitantski album skup je glazbenog odrastanja i prikupljanja iskustva, a nastajao je od 2017. godine naovamo. Album “I Glow” zatvara krug cijele godine u kojem je Je Veux objavila nekoliko odlično prihvaćenih singlova koji su našli svoje mjesto u radijskom eteru i pozicionirali ju kao jednu od najzanimljivijih autorica na ovim područjima.

je veux

“Album “I Glow” dnevnik je svega onoga o čemu sam razmišljala, što sam željela, živjela, sanjala i s čime sam se borila. Album ima devet pjesama, a to je broj koji prati moj životni put i uvijek se provlači kroz sve što živim i radim. Tesla je smatrao da je broj devet ključ svemira, pa možda i ovih devet pjesama otključa neka vrata iza kojih se kriju novi svjetovi, ljudi, osjećaji baš onako kako to glazba i radi”, poručuje Je Veux.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti vinilno izdanje višestruko nagrađivanog albuma I glow Je Veux.
je veux

Kako sudjelovati u Budi Dobro darivanju OD ŽENE ŽENI i osvojiti Vinilno izdanje višestruko nagrađivanog albuma I glow Je Veux

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @jeveuxartist Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označite Vama posebnu ženu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih)
5. Podijelite u storyu

je veux

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do  subote 12. ožujka 2022. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti  dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.