BUDI DOBRO DARIVANJE – OD ŽENE ŽENI: Matinata re.glow uljni serum

maca bioandina
Ljubav za život cijeli: Bioandina proizvodi nastali na temeljima zdravlja i energije!
8. ožujka 2022.
crveni ruž
Crveni ruž kao simbol snage, prkosa i ženstvenosti
8. ožujka 2022.

 

Iako se iz godine u godinu sve glasnije govori o položaju žena u društvu iz godine u godinu i dalje svjedočimo da još uvijek moramo govoriti o tome i da moramo biti sve glasnije.

Promjene svakako postoje, ali se one još uvijek događaju sporo i čini nam se premalenim koracima. Na našem portalu tijekom cijele godine možete čitati o inspirativnim ženama i njihovim životnim pričama, o ženskom stvaralaštvu i poduzetništvu, a ovaj tjedan, kada obilježavamo Međunarodni dan žena, darivat ćemo naše čitateljice u darivanju kojeg smo nazvali Od žene ženi.

Od 8. ožujka do 13. ožujka na našem Instagram profilu moći ćete osvojiti prekrasne poklone koje stvaraju žene svojim rukama, idejama, vizijama. Darivanje započinjemo s brendom Matinata.

reglow

Matinata je hrvatska, dvostuko certificirana i nagrađivana organska aktivna kozmetika. Nastala je kao spoj znanstvenih spoznaja i organskih te prirodnih aktivnih sastojaka koji dokazano djeluju na ravnoežu, vitalnost i zdravlje kože. Sastojci koje koristimo potječu iz čistog tla, održivih resursa i poštene trgovine.

Danas netko od Vas ima priliku osvojiti jedan od Matinatinih najboljih proizvoda –  re.glow uljni serum: re.glow luksuzni je aktivni organski uljni serum koji revitalizira kožu i jača kožnu barijeru. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciju omega masnih kiselina, karotenoida i prirodnih antioksidansa ovaj serum prirodno potiče obnovu stanica, smanjuje ožiljke te koži vraća mladenačku zategnutost. Njegova je formulacija prikladna za prirodnu ravnotežu lipida kože bez bojazni da će začepiti pore. Iznimno dobro se upija, a kožu čini glatkom, vidljivo obnovljenom i elastičnom. Ono što vam možemo dočarati je da je to svilenkasto zlatno ulje koje klizi po koži i vrlo brzo se upija s medno-cvjetnom i zelenom sinergija nerolija, divlje mrkve, smilja i geranija.

matinata

Kako sudjelovati u Budi Dobro darivanju OD ŽENE ŽENI i osvojiti Matinata re.glow uljni serum

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @matinata_skincare Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označite Vama posebnu ženu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih)
5. Podijelite u storyu

matinata

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 9. ožujka 2022. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti  dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.