parallax background

BUDI DOBRO DARIVANJE – OD ŽENE ŽENI: Nisha notes Usudi se slijediti svoje snove

crveni ruž
Crveni ruž kao simbol snage, prkosa i ženstvenosti
8. ožujka 2022.
Moj put do sjaja
9. ožujka 2022.

 

Iako se iz godine u godinu sve glasnije govori o položaju žena u društvu iz godine u godinu i dalje svjedočimo da još uvijek moramo govoriti o tome i da moramo biti sve glasnije.

Promjene svakako postoje, ali se one još uvijek događaju sporo i čini nam se premalenim koracima. Na našem portalu tijekom cijele godine možete čitati o inspirativnim ženama i njihovim životnim pričama, o ženskom stvaralaštvu i poduzetništvu, a ovaj tjedan, kada obilježavamo Međunarodni dan žena, darivat ćemo naše čitateljice u darivanju kojeg smo nazvali Od žene ženi.

Od 8. ožujka do 13. ožujka na našem Instagram profilu moći ćete osvojiti prekrasne poklone koje stvaraju žene svojim rukama, idejama, vizijama.

Drugi poklon našeg Od žene ženi darivanja donosi prekrasan notes brenda Nisha. 

nisha

Ako ste u potrazi za čarobnim notesom mi smo pronašli čistu magiju u notesima Nisha. Hrvatski brend Nisha nudi posebno dizajnirane notese koji su izrađeni od recikliranog papira i kartona, na što su u Nishi posebno ponosni, jer njihovi notesi osim što odišu dozom elegancije i profinjenosti, uz to su još kroz koncept recikliranja i ponovne uporabe vođeni i vizijom zaštite okoliša.

Ponudu brenda Nisha možete vidjeti na Instagram profilu: @nishacompany ili FB profilu i u Etsy shopu.

Danas netko od vas može osvojiti prekrasan notes Usudi se slijediti svoje snove. 

Kako sudjelovati u Budi Dobro darivanju OD ŽENE ŽENI i osvojiti Nisha notes Usudi se slijediti svoje snove

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti Instagram @nishacompany profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označite Vama posebnu ženu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih)
5. Podijelite u storyu

nisha

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do četvrtka 10. ožujka 2022. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti  dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.