Gong Puja – Doček proljetnog ekvinocija

maja posavec
Maja Posavec – iskreno i bez straha kroz njenu bajku
12. ožujka 2019.
epigenetika
Iskustva naših predaka ostavljaju tragove na našim genima
13. ožujka 2019.
 

S veseljem najavljujemo ceremoniju CJELONOĆNE GONG PUJE - DOČEK PROLJETNOG EKVINOCIJA, koja će se održati u subotu 23. ožujka 2019. u Mofit centru, Selska 81 (ulaz iz Zorkovačke 6), u Zagrebu s početkom u 22:30 h i trajanjem do nedjelje 24. ožujka 2018. do 07:00 h.

Pridruži nam se i ti u ovoj ZVUČNOJ MEDITACIJI koju ćemo posvetiti nadolazećem proljeću.

 

Gong Puja, ritual je u kojemu će nas kupati iscjeljujući zvuci gonga, obasjane u svjetlosti svijeća, kupati ćemo se u meditaciji, iscjeljujućim zvukovima planetarnih gongova tibetanskih zdjela, šamanskih bubnjeva.

Osjeti snagu i moć vibracija planetarnih gongova u cjelonoćnoj ceremoniji.

Sinkroniziraj se i povežite s našom maternicom majkom Zemljom i ostalim planetima našeg Sunčevog sustava.

 

Svakako ponesi udobnu prostirku za ležanje (ili vreću za spavanje), manji jastuk te bocu vode ili čaja…

Dvorana je topla i parket je na podu, ali svakako osiguraj da ti bude udobno za meditiranje, ležanje, spavanje… i naravno, ponesi otvoreno srce.

Dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo, zdravstveno stanje, vjersko opredjeljenje...

Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani prijave su OBAVEZNE na mail: info@centarluna.com ili telefonom: Zoran Malin - 091 30 60 330

Događaj se participira uplatom na žiro račun iznosom od 120 kn.

U cijenu je uključen i veganski doručak nakon završene ceremonije.

 
 

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5.000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

U zvučnoj kupci sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve,indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

Uvod u Gong puju započinjemo meditacijom sa šamaskim bubnjem i određivanjem namjere, koju vode Zoran i Karmen Malin i Vedran Petrak.

Pridruži nam se i ti i osnaži svojom energijom ovu ceremoniju.

Budi i ti jedna zvjezdica koja će to veče sjati za harmoniju i ljubav svih nas.

 
 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.