parallax background

Danas su promjene moguće

1. prosinca 2017.
namaz od heljde
Namaz od heljde i bučinog ulja
30. studenoga 2017.
venera u strijelcu
Venera u Strijelcu donosi ljubav, uživanja, druženja i putovanja!
1. prosinca 2017.
 

Ovo je dan za promjenu i napuštanje starog, a mi se toga najviše bojimo jer se bojimo upoznati nešto novo.

 

Kada nekog izgubimo, obično to smatramo kao razočarenje iako je to najbolja promjena za nas. Bol koju osjećamo jest opiranje od nečeg boljeg što ulazi u naš život. Buddha je rekao da ljudi umiru radi uskogurdnosti, odnosno što smo ograničeniji, manje shvaćamo što je ljubav i naoružavamo se jer to zovemo prirodnim stanjem. Proglasili smo glupost valjanom i ozakonili, kao i podjelu na nacije koja je najveća čovjekova besmislica.

Promotrite danas promjenu. Ako je ne prihvatimo, obično bježimo u devijantna ponašanja, a to je niža energija ovog dana ili sazviježđa.


 

Nikola Žuvela

vedski-jyotish.net


 

Nikola Žuvela

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.