parallax background

Dok Merkur kopa po Škorpionu prljavo se igra na svakom mogućem nivou

maja posavec
Maja Posavec u novom singlu “Biljke” isprepliće svoje dvije ljubavi – glazbu i glumu
listopad 13, 2020
strah osho
Dobra knjiga: Strah – Kako razumjeti i prihvatiti životnu neizvjesnost
listopad 14, 2020

 

strpljenje je ključ svega. sve tamo do konca siječnja. svidjelo nam se to ili ne.

nadam se i vjerujem da će nadolazeći saturn u vodenjaku razotkriti neke stvari. istina želi van, ali još uvijek nije vrijeme da se stvari poslože. kada saturn zajedno s jupiterom uđe u vodenjaka i obilježi novi astrološki ciklus, mogli bismo zaista saznati neke šokantne stvari, ali ne zato kaj će ih netko javno i dobrovoljno objaviti već zato kaj bi na primjer, hakeri mogli provaliti u neke sisteme, ući u strogo čuvane dokumente, snimiti tajne razgovore i tome slično. to je samo jedan od scenarija. naravno da će se tu vraški manipulirati i vrtiti razne priče, ali nekako priželjkujem s ovom astrološkom konstelacijom upravo scenarije gdje se objelodanjuju podaci i činjenice koje su cijelo vrijeme iza kulise. to je naravno vijest koja nas samo jedno jutro ili večer budi iz ovog sna u kojem se svi vrtimo kao hrčci u svom kotaču, nabadajući kaj se zapravo događa i koji je motiv svega – što bismo mogli pretpostaviti i bez astrologije.

merkur u škorpionu

možda neke stvari izađu na vidjelo već sada, u nekakvoj bliskoj budućnosti, dok merkur kopa po škorpionu, što znači da se sada odigravaju bitni momenti i ključni potezi onih gore, koje niti vidimo niti čujemo. ipak je škorpion znak tajne, pa moći, pa onda shodno tome u niskim frekvama ide u manipulacije i vrlo zmazane igre. ovo će biti još naglašenije kada i sunce 23.10. uđe u ovaj znak podzemlja u raznim kontekstima. prljavo se igra, ne samo na globalnom nivou, već na svakom mogućem.

ono kaj može sjebati ovog merkura je uran koji je s njim u opoziciji. i baš zbog tog aspekta će se odigravati scenariji prokazivanja, izdaje, objelodanivanja tajnih i btinih dokumenata, ali se lako može dogoditi scenarij gdje netko sam sebe izdaje i upada u zamku, a još je izvjesnija slika koju sam spomenuo u prvom djelu teksta, a to je napad hakera.

merkur u škorpionu

uz to, sve do kraja siječnja imamo sliku padanja sistema i urušavanje struktura; od osobnih, lokalnih, državnih, globalnih, računalnih, školskih, jednostavnih, složenih, bioloških, geografskih, tehničkih.

naravno tu su i zatvaranja, zabrane i restrikcije koje su već mahom počele i dio su aktualnih aspekata. svakako se može najaviti poduža kriza, jer nas čeka kvadrat planeta u fiksnim znakovima koji uvijek govore o duuugim stazama.

 

Više čitajte u ASTRO KOLUMNI – URANOVO DIJETE.

 

Uranovo Dijete

– Mjesto gdje se obrađuju astrološke teme, piše o trenutnim zvjezdanim događanjima i dogovaraju analize natalnih karata (uranovo.dijete@gmail.com)

 

Izvor: Astrologija Uranovo Dijete 

 

Foto: Unsplash, Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.