candybalism

Hrvatski modni brend Candybalism lansirao je web shop

 

Svi znamo da u nekim aspektima života neke stvari neminovno traju puno dulje nego što to sami planiramo.

Ali isto tako je u redu imati i baby steps i svoj put u razvoju. Ako ništa drugo, daje nam VELIKI razlog za slavlje i zato ekipa iza hrvatskog brenda etične mode Candybalism samo lansiranje WEBSHOPA i internet stranice zovu party. Kao i većinu ove godine, družimo se online, preko videa i fotografija po chatovima, pa zašto ne i ovako!

Web shop je lansiran, a u suradnji s Budi Dobro do 22.12. možete ostvariti popust od 15 % na kupovinu iznad 200 kn koristeći promo kod DOBRO15.

candybalism

Stranicu je dizajnirala Ana Somek, a programirao Kazimir iz VinVin studija. Kao sukladan kompletan tim ovaj veliki korak za mali brend ostvaren je s lektoricom Laurom Horvat, suradnicom za digitalni marketing Martinom Čut, fotografima, modelima i svim ostalim pozitivnim dušama i profesionalcima koji su prošli našim putem ove uzbudljive i izazovne godine.

candybalism

candybalism

Foto: Luka Radiković

Candybalism je trenutno jedini modni brend u Hrvatskoj koji nudi odjeću za muškarce i žene, a pritom ima znanje o procesu izrade i održivosti. Suvremeni, urbani i trendi dizajn i eko održiva te agilna proizvodnja su neke od okosnica funkcioniranja koje se razlikuje od većine.

Brend se zalaže za zero waste koncept, a materijali koji se koriste pri izradi Candybalism modnih komada dolaze iz zaštićene i provjerene proizvodnje. Unaprijed se ne rade velike količine odjeće, a kroz suradnju sa socijlanim radnicima poklanja se onima koji nemaju.

Osim Elements tu je i ah la Lune, kolekcija koja govori o dubokoj ženstvenosti, o povezivanju s prirodom i traženju unutarnjeg mira.

candybalism

candybalism

Foto: Luka Radiković

U web shopu možete pronaći i prekrasne shopper torbe vreće od vrhunskog 200 g pamuka iz ekološke i etičke proizvodnje obogaćene sanjivim ilustracijama ilustratora Marka Pinjuha. Torbe istražuju zvončare, našu tradicionalnu folk kulturu i arhetipe Jungovske psihologije kroz autorske ilustracije.

torbe

 

Iz Candybalisma kažu kako su zajedno napravili torbe u koje možete na najekološkiji i najsanjiviji način pakirati poklone za nadolazeće blagdane, nositi svoj grincajg ili ići po gradu s jednostavnim, svevremenskim i suvremenim modnim dodatkom.

Sve vas čeka na candybalism.com

candybalism

 

 

 

Foto: Ines Svačina, Mario Dragičević, Luka Radiković

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.