Ove jedinstvene puzzle osvajaju na prvu

gong meditacija
Najava Gong meditacije – Putovanje kroz vrijeme i prostor
24. siječnja 2019.
tjedni horoskop
Tjedni jyotish horoskop – ovaj tjedan je fokus na razgovoru
28. siječnja 2019.
 

Kada slažem puzzle sa svojom djecom, učim ih provjerenoj tehnici da prvo potraže krajeve, da složimo okvir i krenemo puniti sliku. Vjerujem da većina ljudi koristi isti pristup.

S ovim puzzlama to neće ići. Design Studio Nervous System donio je sasvim novi pristup. Njihove puzzle kombiniraju umjetnost i zabavu klasičnih slagalica s mogućnostima novih tehnologija. Posebno prilagođenim softverom nastaju organski oblici slagalice koji se potom izrezuju laserom, što daje jedinstveno izazovnu slagalicu Zemlje bez početka i kraja.


 

Ove na prvu vrlo zbunjujuće puzzle ponudit će novi način gledanja na svijet. Bez rubova, bez sjevera i juga i bez fiksnog oblika, potiču svakoga da krene bilo gdje i jednostavno vidi gdje ga svaki komad vodi. To znači da, dok će gotova slika uvijek biti točna (sama karta se temelji na ikosaedarskoj projekciji i ima topologiju kugle), nijedno od dva putovanja neće biti jednako!


 

Puzzle se sastoje od 441 komada. Uz te apstraktne dijelove, sadrže i 16 komada inspiriranih životinjskim svijetom. Ti dijelovi su tako raspoređeni da ponešto možeš saznati i o divljem svijetu i staništima gdje te životinje žive.


 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.