Radionica yoge za roditelje i djecu

jupiter u škorpionu
Jupiter u Škorpionu
10. listopada 2018.
tjedni horoskop
Tjedni jyotish horoskop – ne popuštajte u svojim odlukama
15. listopada 2018.
 

Pozivamo vas na prvu u nizu Radionica yoge za djecu i roditelje - "Vježbajmo u paru", 13.10. u 10:30, Gaia Yoga, Gundulićeva 19


 

Dragi roditelji i draga djeco,

krećemo s veselim vikend radionicama namijenjenim djeci i roditeljima. Vodili smo se idejom kako bi u užurbanoj svakodnevici bilo lijepo imati aktivnost u kojoj roditelji i djeca mogu sudjelovati zajedno, a pritom i naučiti nešto što mogu nakon radionice i sami prakticirati te imati lijepu zajedničku subotnju uspomenu. Želimo da radionice budu vesele i opuštajuće, a pri tome želimo stvoriti malu zajednicu vježbača svih generacija.

Svaka je radionica osmišljena na način da kroz igru obuhvaća aktivno vježbanje i učenje yoga položaja i igrica, gradi timski duh i povjerenje, osvještava tijelo, razvija prisutnost, nakon čega slijedi mirniji dio u kojem učimo osvijestiti važnost/potrebu za opuštanjem, načine opuštanja i vlastite osjećaje putem daha.

Radionica će vam dati i razne ideje za vježbanje u kućnoj atmosferi, a sigurni smo da ćete s ovih radionica odlaziti s osmijehom na licu.


 

Do kraja 2018. održat ćemo 3 radionice, a teme i datumi su sljedeći:

13.10. "Vježbamo u paru"

17.11. "Životinjsko carstvo"

29.12. "Božićna ljubav"


 

Prva radionica u nizu, "Vježbajmo u paru", vesela je radionica na kojoj ćemo se upoznati s niz yoga položaja, dobro se kroz njih zagrijati, a onda prijeći na najzabavniji dio: akrobatske položaje koje roditelji i djeca izvode zajedno. Nakon radionice slobodno možete razveseliti obitelj i prijatelje s pokazivanjem naučenog.


 

S djetetom na radionicu slobodno mogu doći i oba roditelja ili neka druga pratnja, ukoliko roditelji nisu u mogućnosti doći. Cijena ostaje ista bez obzira na broj članova obitelji.

Regularna cijena radionice je 150 kuna, promotivna cijena za prvu radionicu je 120 kuna.

Radionicu vode Ivana Crnčić i Tina Paleka.

Tina Paleka – dipl.psih; uz regularne satove dinamičke joge sporijeg intenziteta, 2 godine vodi satove joge za djecu te prenatal satove.

Ivana Crnčić - uz regularne satove, već 7 godina vodi i satove yoge za djecu te satove yoge za tinejdžere. Osim yoga radionica, organizira i radionice Sistemskih konstelacija kojima se također već dugi niz godina bavi. (www.ivanacrncic.com)


 

PRIJAVE:

e-mail: ivana.m.crncic@gmail.com

Kontakt: 099 5067 999

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.