parallax background

Kozmički ritual Svete Noći: Zvjezdana svijest

snack
Last minute New Year Snack
prosinac 30, 2021
Uroni u sebe petkom
prosinac 31, 2021
 

Slavlje radosti uvijek, zapravo, dolazi iz tišine: suvremena buka ima funkciju pojačavanja iluzije – zapravo vas odguruje od eteričnog fenomena koji se događa u trenu prijelaza s 31.12. na 1.1., a taj je objava Arhaja – duhovnih vodiča visokog reda koji se u tom trenu tišine objavljuju, skupa sa svojim porukama za svakog Pojedinca.

 

Ritual Zahvale i Traženja

Ako niste, imate još vremena za posljednji ovogodišnji Ritual – a to je onaj Zahvale i Traženja.

 

zahvaljujem

Stvar je jednostavna: napišite sve ono na čemu zahvaljujete 2021. godinu, što vam je odnijela i donijela. Dajte si truda, sjetite se ključnih ljudi, događaja i učenja iz njih te osvijestite kako vas je to učinilo Mudrijima i Zrelijima te iskreno zahvalite Životu na tome.

Razmislite gdje se i kako protekle godine aktivirala vaša Osobna moć, i zahvalite na tome. Sjetite se koje ste karmičke dugove otplatili novcem (umjesto, recimo zdravljem), pa hvala i na tome. Uglavnom, dajte si sat vremena da u zahvalnosti pustite što treba pustiti, a darove integrirate da ih dalje nosite.

 

tražim

Kada ste to napravili, uzmite si još jedan sat za listu Tražim: Napištite „Sa Zahvalnošću Tražim“ i potom kreirajte pravce kretanja iduće godine. Naravno da ih nećete doslovno slijediti, no dobro je imati smjernice prema kamo ići. A, rekli smo – fokus i usmjerena namjera – STVARAJU čuda, tj. STVARNOST.

Vaša Svijest, usmjerena, je Čudesna. Stoga je angažirajte u Stvaranju Sebe i Svog Života – afirmacijama, vizualizacijama, čišćenjem sebe i terena te pripremom za nova sijanja i nove žetve.

 

Prvi trenutak za vježbu svoje svijesti je upravo onaj u kojem 31.12. prelazi u 1.1. – tada su obično ljudi angažirani bukom (riječi, petardi, muzike). Gdje god bili, u tom trenu ostanite u sebi i na tren osluhnite: poznato je da se u tom momentu objavljuju bića visokog duhovnog razvoja, Arhaji i prenose ključne poruke Pojedincima za njihov osobni razvoj iduće godine.

Stoga si dopustite da Vatromet Tišine izroni prave Poruke.

 

Što se tiče našeg Rituala Svetih noći, prije svega, naravno, na svom čarobnom stablu crtamo ZVIJEZDU, zlatnu, bijelu, blistavu... kakvu želimo... i napravimo vježbu Ja Jesam Zvijezda.

Energija, Svjetlost i Ljubav u Vama – uživajte!

 

Vježba: Ja jesam Zvijezda

Hraniti se svjetlošću zvijezda znači razvijati svoju svijest o sebi kao biću svemira i sebi kao svemiru: zvjezdane suštine i zvjezdanog podrijetla. Kao što danju stanemo, pa punimo svoje fizičko i aurično tijelo povezujući se sa suncem, možemo se noću povezivati sa svojim planetarnim sistemima. To su oni s kojima smo, davnih dana evolucije, došli na Zemlju, kao planet svog izbora i to su oni čije su esencije u nama, u našoj DNK. Dodirujemo ih, proučavajući astrologiju i utjecaj planeta na našu psihu i život, no zapravo živimo svoje zvjezdano podrijetlo svaki dan, slušajući svoju intuiciju.

Svaki muškarac i svaka žena je zvijezda – reče dragi Ali. Crowley, i to je istina: svatko od nas jest jedna galaksija i, sasvim fizički njezin odraz. Naši geni nose informacije o svim kozmičkim postojanjima koja smo prošli, a s time i sve informacije mnogih planetarnih sustava. Vrijeme je da u miru povučemo u njih energiju svjetla. Stoga je vrijeme za svjetlosni upgrade u noćnoj praksi.

Radimo svoje zvjezdano punjenje sjedeći, ležeći ili stojeći. Prvo se opustimo, tako što prodišemo od tjemena do tabana, izdahom ispuštajući napetost iz cijelog tijela. A potom obratimo pažnju na zvjezdano nebo. Ne moramo nužno znati raspored zviježđa, jednostavno obratimo pažnju na zvjezdanu svjetlost. I udahnemo je (fizički, jasno kroz nos, no sviješću kroz tjeme) do svojih tabana: tamo je pohranimo, kao da na tabane stavimo malu zvjezdicu. I nastavimo disati blistavu svjetlost dok ne osjetimo da nam se zvijezda, kao mala petokraka koju smo crtali u školama, blista na tabanima, svjetlosti puna. Potom obratimo pažnju na svoja koljena, i opet udahnemo svjetlost zvijezda. Na navedeni način zvijezdom napunimo jajnike, bubrege, jetru i slezenu, pluća i srce, grlo i glavu (u svaku moždanu polutku stavimo po zvijezdu), a potom sve čakre, prednje i stražnje njihove aspekte. Dišemo na svaki navedeni dio zvijezdu (svjetlosnu formaciju zvijezde) dok ne osjetimo da smo je puni, da „titramo“. I zatim osjetimo kako se puni svaki naš atom, kako kristale našeg DNK puni sjaj. Ostanemo u toj energiji koliko nam treba.

 

Dea Devidas

Autorica Elemenata i najčitanija hrvatska spisateljica duhovne literature

 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.