parallax background

Humanitarna akcija Kreativci za Kiaru – kupi savršen dar i daruj priliku za život

soul tree
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: SoulTree poklon paket od 4 proizvoda
8. prosinca 2021.
crocodile prints
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: poster First Snow brenda Crocodile Prints
9. prosinca 2021.

 

19.12. u sklopu zimskog Projekta Ilica u srcu Zagreba, na Britanskom trgu, od 10 do 15 sati organizira se humanitarna akcija „Kreativci za Kiaru“ kojoj je cilj prikupiti novčana sredstva za liječenje hrabre sedmogodišnjakinje, Šibenčanke Kiare Goršić, za koju je Hrvatska dosad prikupila već 10 milijuna kuna. Za eksperimentalno liječenje u Americi potrebno joj je 5 milijuna dolara, a Zagrepčani imaju priliku još jednom pokazati zašto je upravo (licitarsko) srce simbol grada.

Projekt Ilica u ovu je svrhu ustupio dva stola, smještena na samoj tramvajskoj stanici. Za glazbeni ugođaj pobrinut će se DJ i producent Emir Bešić – E Base, za slatke zalogaje Vincek te Loonac i Pooklopac dok će fantastične koktele osigurati Petar Knezević Žeruk. Brojni kreativci okupili su se i donirali svoje radove, pokazavši kako su umjetnost i ljubav prema čovjeku oduvijek i zauvijek neraskidive. Sav iznos koji se prikupi od prodaje radova, slastica i koktela bit će doniran za djevojčicu.

Svi kreativci koji se dosad već nisu uključili u ovu hvalevrijednu akciju mogu to učiniti i osobno te donijeti svoje radove ujutro između 9 i 10 sati na spomenutu lokaciju. To uključuje obrte koji se žele pridružiti, ali i svakog kreativnog pojedinca koji se bavi izradom nečega te je voljan svojih ruku djelo donirati u svrhu Kiarinog izlječenja.

kreativci za kiaru

Organizatorica ove humanitarne akcije je Marcela Kokot Galant, voditeljica i urednica na RTV 808 koja se u svojoj emisiji bavi marginalnim temama i ljudima kojima treba pomoć. „Imam kći, Chiaru, istoga godišta kao što je Kiara. Činilo mi se kao da akcija sporo napreduje, pa kad sam vidjela kako se Šibenik digao na noge, poželjela sam da i Zagreb bude uz Šibenik. Mi, kreativci smo osjećajna bića i baš sam zato poželjela okupiti upravo kreativce i napraviti nešto s njima, s emotivnom i empatičnom zajednicom koja duboko osjeća svijet.“

Kreativci koji su se dosad već uključili u ovu humanitarnu akciju su Schmoopsy Handcratfted, Cloud&Co., Mon Petit, Sexy Plexy, Issa Arts, San Prirodna kozmetika, Fashion Boutique Dora, Printer, Listam, Victoria Design, Miss Moments, NinChic, Hortiart, Zoe i Budi Dobro portal, Puro Amor,Flower Love by Ami i učenici i profesori iz Osnovne škole Ivana Filipovića u Zagrebu.

Sve vezano uz humanitarnu akciju Kreativci za Kiaru možete pratiti na instagramu @marcela.kokotgalant

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.