parallax background

Bijele krune

7. travnja 2018.
Najava Gong meditacije – Naša aura
5. travnja 2018.
tjedni horoskop
Tjedni horoskop od 9.4.-15.4.
9. travnja 2018.
 

Kad želiš u sebi probuditi prirodnu ljepotu - okruži se ljepotom prirode!

 

Znači tren je dovoljan za zagnjuriti nosić u procvjetale krošnje i udahnuti bijelu svjetlost inicijacije duha - u sebe. Naći neku svoju bijelu mirisnu krošnju i udahnuti njene boje i mirise u svoju krunsku čakru - svoju krunu - i tako onoliko puta dok ne osjetimo kao se bijelozlatnom svjetlosti puni cijela naša aura, i sve veći sjaj isijava iz nas.

 
 

Proljeće je vrijeme kada je raj na zemlji zaista najjasniji, u mirisu najslađi, na oko najšareniji, u zanosu najopojniji. Pa je mudro i najobičniji prolaz parkom, makar kratko-slatko iskoristiti svjesno: udahnuti svjesno vibracije prirode.

Znam, radili smo to i zimi s bijelom svjetlošću, no ona je bila drugačija, vodena. A sada je eterska i toplija. Šireća. Ona koja pokreće rađanja iz duha; usklađenost nas s našom božanskom svrhom; našu lakoću ljepote. Vrlo duševne kvalitete, zapravo.

 

Stoga udah, izdah, zujanje zajedno s pčelicama koje oblijeću cvjetove - njihova muzika je koncert iscjeljenja. Miris naša aromaterapija. Proljeće - vrijeme uskrsnuća zdravih i obnovljenih nas. Koji djeluju na Zemlji vođeni jasnoćom duhovne vizije, kroz svoje bijele krune...

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.