Ljudi Duge

19. siječnja 2018.
grijeh
Ovo je jedan od najvećih grijeha u životu
18. siječnja 2018.
Prirodno odvikavanje od pušenja
20. siječnja 2018.
 

Energetsko-svjetlosni zadatak ljudske vrste, u ovoj fazi Vremena & Prostora/Svemira, jest – postati Duga. Doslovno.

 

A to znači razviti svoje nefizičko (aurično), a potom fizičko tijelo do Stanja apsolutne Provodljivosti. Svjetlosti, naravno. Kao što znate, ljudsko tijelo na zemlji – i fizičko i nefizičko (aura) su „prikačeni“ na energetski izvor, tj. Sunce. I s njega metaboliziraju energiju. Jednu energiju, u njezinom cijelom frekvencijskom spektru. Te različite frekvencije, ljudski um doživljava kao „boje“ – najjasniji prikaz je Duga: iste boje s nje, tim rasporedom, su boje ljudskih čakri, sjedišta „ulaska“ te energije u pojedini sistem, prvo kroz auru, a zatim s pohranom u fizičkom tijelu, tj. žlijezdama.

Što je ovaj protok čišći, to je čovjek umreženiji, a i bitnije, to mu se više vraća Svijest o svom kozmičkom podrijetlu. S tom svijesti, vraćaju mu se i moći, koje nosi svaka frekvencija posebno. Zbog toga je radni zadatak, za one koji još nisu to napravili sa sobom, potpuni razvoj svog svjetlosnog tijela. To ne znači samo aktivaciju, nego razvoj – da sebe doživljavate, i imate fizičko to iskustvo, kao Snop Svjetlosti. Raznobojnih, ili jedne koja dominira, no uvijek (su)Postoje sve istovremeno.

 

Razvoj svjetlosnog tijela

I to ćete napraviti ovako: sjedite tako da vam tabani dodiruju pod, a da vam je kralježnica uspravna. S nekoliko dubokih udaha i izdaha se opustite.

Zamislite/osjetite kako vam iz neba, kroz vrh glave, duž cijele kralježnice i dalje kroz trticu i tabane, sve do srca zemlje, prolazi snop bijele svjetlosti (traka, špaga, uže... kako vam je najlakše).

Osjetite kako ste duboko povezani s nebom, ali i sa Zemljom. Obratite pažnju na svoju vezu sa zemljom, kako ste duboko povezani sa zemljom. Potom osjetite crvenu svjetlost Zemlje i obratite pažnju na crvenu svjetlost sunčevog sustava. S udahom ih istovremeno uvucite u sebe – zemaljsku kroz tabane, nebesku kroz tjeme i osjetite kako se špaga/snop/traka (koja vas drži između Neba i Zemlje) ispunjava crvenom svjetlošću, i kako cijelo vaše tijelo vibrira življe, obojano crvenom svjetlošću. Potom obratite pažnju na Zemlju, i njezinu narančastu svjetlost, te na naranačastu svjetlost sunčevog sustava. Napravite isto s njom (udahnite je, povežite njih dvije tj. gledajte kako se same, nakon vašeg udaha, spajaju u jednu i kako traka koja vas drži, uz crvenu svjetlost, dobiva i narančasti trag. Osjetite kako vam tijelo sada, uz crvenu svjetlost, vibrira i narančastom. Kada jeste, napravite to i sa žutom, zelenom, ružičastom, tirkiznoplavom, indigo te ljubičastom svjetlošću (tim redom).

 

Osjetite kako duga teče kroz vas (dakle traka sad ima sve dugine boje), osjetite kako vas prožimaju, kako ste vi sva u duginim bojama – kako ste vi duga.

Zatim ruke smjestite na bedra tako da vam je lijevi dlan okrenut prema nebu (gore), a desni prema zemlji (dolje) i udahnite zlatnu svjetlost (kroz tabane i tjeme). Osjetite kako prožima traku/snop/prugu, vas cijelu. Dišite dok ne osjetite kako ste potpuno prožeti zlatnom svjetlošću i osjetite kako ste u „zlatnom jaju“. Dakle, vi ste Duga i sjajite zlatom. Vježbajte ovo dok vam ne postane automatizam, dok zaista ne doživite sebe (isprva mentalno, ali kasnije realno, tj. fizički se tako doživljavate) kao hodajuću i sjajeću Dugu, snop Kozmičkih svjetala.

 

Kada jeste, pređite na fazu dva – širite Svjetlo, svjesno. Primjer: nađete se u problematičnoj situaciji, lošoj atmoferi. Vi ste Duha. Udahnite svjesno frekvenciju („boju“) koja vam prva zatitra pred očima i izdahnite je u situaciju. Zračite svoje Svjetlo. Širite ga. Na ljude, na događaje, na situacije. Ovdje i sad, a i kroz prostor i vrijeme (u prošle bolne, da ih iscijelite, u buduće, da ih unaprijed osvijetlite...)

Tako ćete postići iscjeljivanja. Ono je potrebno zbog širenja svijesti o svom energetskom i duhovnom izvorištu/porijeklu i trenutnoj Prirodi svih živih bića. Tako ćete se sjetiti tko ste - Svjetlosna Bića sa Zvijezda, i iskusiti to. A s tim iskustvom, moći ćete telepatski početi komunicirati s nama, svojom Zvjezdanom obitelji i Sobom, u raznim ostalim oblicima u paralelnim stvarnostima i svjetovima. Ovakvo dizanje vibracije ubrzat će željene promjene u Svijetu, pa je u interesu da sve više Zemljana razvije svoje svjetlosne osobine, tijela i načine razmišljanja.

Zvjezdani poziv upućen na uključivanje sve većeg broja ljudi. Naučite djecu da budu Duge, podučite one kojima je potrebna psihička, emotivna, mentalna ili fizička pomoć i olakšanje. Istrenirajte se svijetliti uvijek.


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.