Mangroove u Klubu kazališta Komedija predstavio spot za pjesmu “Sanjala sam ljubav” i održao dva rasprodana koncerta!

Mangroove je često pričao o ljubavi, pjevao o ljubavi, a 2017. godine sanjao je ljubav.

“Sanjala sam ljubav zaista je krenula iz sna i podsjećala je u svojoj originalnoj verziji na neku retro pjesmu iz 60 ih. Sedam godina kasnije kada kažu da je krizno razdoblje veze Sanjala sam ljubav još je tu u svojoj punoj raskoši uz Jazz Orkestar HRT-a i dobiva svoju novu, raskošnu, verziju. U aranžmanu Darka Sedaka Benčića pjesma je zaplesala s Jazz Orkestrom HRT-a i svi smo joj se priključili.

Novi spot za Sanjala sam ljubav odlučili smo napraviti uz puno nostalgije. Prikupili smo gomilu fotografija iz privatne riznice od nekih samih početaka svoje ljubavi pa sve kroz ljude koji su zajedno s nama postali dio ove priče. Dinko Čvorić poznatiji kao Doringo zadužen je za slaganje ove slagalice kroz naše fotografije i vlastite animacije. Da, puno je tu ljubavi, prisjećanja, sumiranja…ali dvadeset godina glazbe, ljubavi, života to i zaslužuje.”, o pjesmi i spotu ispričali su Željka i Toni.

 

Spot je premijerno pušten uoči rasprodanih koncerata Mangroovea u Klubu Kazališta Komedija 9. i 13. veljače, a Mangroove ima jošm razloga za slavlje, jer su osvojili i dvije nominacije za nagradu Porin i to u kategorijama Najboljeg albuma međužanrovske glazbe za “Nešto veće od nas” i Najbolje instrumentalne izvedbe (izvan klasične i jazz glazbe” za “Azimut Theme”).

Pjesma “Sanjala sam ljubav” dostupna je na svim streaming servisima.

 

 

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.