mary may

Mary May objavila live video pjesme Grpwn Girl

 

Mary May premijerno objavljuje live video pjesme “Grpwn Girl” s privatnog koncerta održanog u 1. gimnaziji krajem 2019. Nastavak je to puta kojim je Mary krenula, obogaćena prisutstvom Luke Čapete, Marka Ferlana, Borka Rupene i Marina Živkovića.

Nakon uspješnog koncerta u Vintage Idustrial Baru, bend je otišao korak dalje. Na spomenutom snimanju u studenom, snimljena je proširena live verzija hvaljenog prvijenca “Things You Can`t Put Your Finger On”, ali ovaj put iz jednog pokušaja prenoseći energiju benda direktno u audio zapis koji će izaći na dvostrukom vinilu.

Promocija vinilnog albuma najavljena je za 28. svibnja 2020., a održat će se u kazalištu Kerempuh.

mary may

Ekipa koja je zaslužna za nastajanje ovih audio i video materijala predvođena je umjetničkim direktorom Krešimirom Katušićem, iskusnim tonskim snimateljem Hrvojem Nikšićem iz Kramasonik studija, šefom mixa i mastera Lukom Čabom iz Soundbrick studija te glazbenim producentima Lukom Čapetom i Petrom Milićem.

Za video je odgovorna Hommage produkcija iz Zagreba.

Prije same promocije, Mary May planiraju objaviti ukupno tri videa s live snimanja kako bi i publika mogla osjetiti atmosferu ove stalne postave koja svojim instrumentima (el. gitara, kontrabas, bubanj/perkusije, saksofon i glas) daju novo značenje american folk žanra na ovim prostorima.

 

Album izdaje boutique diskografska kuća Pass The Hat Records koju obilježava izdavanje upravo “one take” snimljenih albuma, a ovo im je nakon Reel Problemsa i Duetta Chapetlewsky treći album u nizu.

 

Foto: Darija Cikač

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.