parallax background

Mary May objavom live videa najavljuje promociju dvostrukog vinila

Margrit Coates
Najava predavanja: Miljenica ljubitelja životinja Margrit Coates u Zagrebu
12. veljače 2020.
maja kefeček fermentirano
Donosimo 3 savršena recepta za fermentiranu hranu iz kuharice Maje Kefeček
13. veljače 2020.

 

Mary May premijerno objavljuje live video nove pjesme “Save Your Prayers” s privatnog koncerta održanog u 1. gimnaziji krajem 2019.

Nastavak je to puta kojim je Mary May krenula, obogaćena prisutstvom Luke Čapete, Marka Ferlana, Borka Rupene i Marina Živkovića.

Nakon uspješnog koncerta u Vintage Idustrial Baru, bend je otišao korak dalje. Na spomenutom snimanju u studenom, snimljena je proširena live verzija hvaljenog prvijenca “Things You Can`t Put Your Finger On”, ali ovaj put iz jednog pokušaja prenoseći energiju benda direktno u audio zapis koji će izaći na dvostrukom vinilu.

mary may

Promocija vinilnog albuma najavljena je za 28. svibnja 2020., a održat će se u Satiričkom kazalištu Kerempuh.

Ekipa koja je zaslužna za nastajanje ovih audio i video materijala predvođena je umjetničkim direktorom Krešimirom Katušićem, iskusnim tonskim snimateljem Hrvojem Nikšićem iz Kramasonik studija, šefom mixa i mastera Lukom Čabom iz Soundbrick studija te glazbenim producentima Lukom Čapetom i Petrom Milićem.

Za video je odgovorna Hommage produkcija iz Zagreba.

Prije same promocije, Mary May planiraju objaviti ukupno tri videa s live snimanja kako bi i publika mogla osjetiti atmosferu ove stalne postave koja svojim instrumentima (električna gitara, kontrabas, bubanj/perkusije, saksofon i glas) daju novo značenje american folk žanra na ovim prostorima.

mary may

Album izdaje boutique diskografska kuća Pass The Hat Records koju obilježava izdavanje upravo “one take” snimljenih albuma, a ovo im je nakon Reel Problemsa i Duetta Chapetlewsky treći album u nizu.

 

Foto: Darija Cikač

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.