parallax background

Merkur u Strijelcu donosi pozitivan duh i entuzijazam

odeata
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Ljupka šalica za kavu brenda Odeata
prosinac 3, 2020
femme nouvelle
Devet fantastičnih kantautorica na novom albumu platforme Femme nouvelle Vol.2
prosinac 3, 2020

 

merkur je u strijelcu do 21.12.

planet svakodnevnih radnji i kretanja. planet informiranja, učenja, percepcije, motorike, trgovine, prometa, signalizacije, adminstracije, transporta i svih tih tehnoloških igračkica koje svakodnevno koristimo [mobiteli, laptopi, aplikacije, programi]

istina, ova pozicija donosi lišenost klasične blizanačke praktičnosti, organizacije, jednostavnosti, konciznosti i jasnoće u komunikaciji, pa vam ni ne mogu savjetovati da se iste držite, jer naprosto ta shema u ovim danima ne šljaka. naprotiv, često od stabla ne vidimo šumu, skačemo s teme na temu, od obične i jednostavne misli/radnje napravimo komplikaciju, ne držimo se bitnog, rastežemo i razvlačimo rečenice i tako dalje. sve ovo s malo jačom dozom kaosa, nesporazuma, naivnosti, lakovjernosti, lažnog morala bit će naglašenije od kojeg 10.-17.12. pa tada pripazite.

merkur u strijelcu

kako funkcionira merkur u strijelcu. tako da unosi u svakodnevnicu DUH, entuzijazam i pozitivizam. dakle, bez obzira na strahove, stresove, osjećaj nemoći, paniku, paranoju i generalno teško stanje u cijelom svijetu ne bismo trebali gubiti duh, pozitivu, nadu, smisao za humor, zajebanciju, šalu. kako god nam bilo teško ovaj mekrur ipak donosi taj traćak nade i vjere u dobro i plementito, u pozitivan ishod. ovaj merkur vjeruje da ipak postoji kakvo rješenje, izlaz, način, metoda. vjera i entuzijazam su njegovi aduti.

ne nadam se lakšoj svakodnevnici, životu i lijepim vijestima [iako će ih biti], ali vjerujem u drugačiji pogled na istu i pronalazak vremena za razmjenu pozitivne i dobre energije kroz pomaganje drugima, slušanje drugih, savjetovanje, edukaciju, činjenje dobrih djela, opraštanje, toleranciju, gledanje na stvari iz jedne šire perspektive.

sigurno je da će aktualne teme biti; znanje, sloboda, etika, moral, pravo, ispravnost, pravda, zakon/i, novac, školstvo, edukacija, turizm, komunikacija sa strancima i/ili stranim zemljama, diplomatima, bogatim ljudima, što duhom, što znanjem ili materijom.

 

Više čitajte u ASTRO KOLUMNI – URANOVO DIJETE.

 

Uranovo Dijete

– Mjesto gdje se obrađuju astrološke teme, piše o trenutnim zvjezdanim događanjima i dogovaraju analize natalnih karata (uranovo.dijete@gmail.com)

 

Izvor: Astrologija Uranovo Dijete 

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.