parallax background

Prekrasna Gina vodi nas u ljetne vibre s novim singlom Miris tvoje majice

albedo
Albedo – faza spajanja Anime i Animusa nakon nigreda
lipanj 11, 2021
unutarnje vodstvo
ZEN tarot – Unutarnje vodstvo
lipanj 12, 2021

 

Koliko puta vas je baš miris odjeće podsjetio na voljenu osobu? Ova svima nam poznata životna tema postala je inspiracija za pjesmu “Miris tvoje majice” koju potpisuju Gina Damjanović i Marko Bratoš, autori velikog hita “Pepeo” koji nas je u proteklom periodu upoznao s jednom novom, zrelijom Ginom.

Bračanka koju već svi prepoznajemo kao radijski glas ili vokalnu trenericu marljivo gradi i svoju glazbenu karijeru započetu u grupi Detour, a koja se sada nastavlja kroz samostalan kantautorski rad.

Zarazna melodija i pravi ljetni zvuk odličje su pjesme “Miris tvoje majice” koja u video priči koju potpisuje Dinko Šimac donosi i jednu izazovniju Ginu koja svojom energijom plijeni kroz svaki kadar ovog spota.

Zanimljivost je da je na spotu surađivala i set designerica Tena Krajačić koja je radila na nekim od najvećih hollywoodskih setova kod nas (McMafia, The Hitman’s Wife’s Bodyguard), te je u jednoj istarskoj vili stvorila zanimljiv životan prostor koji nakon burne noći postaje poprište duhovitog jutra.

“Miris tvoje majice” zasigurno će vas navesti da se ponovno zaljubite – kako u pjesmu tako i iznova u Ginu!

 

Intervju s Ginom možete pročitati ovdje. 

 

Foto: Vladimir Urban

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.