parallax background

Mjesečni horoskop za listopad 2021.

barbara munjas
Barbara Munjas ima novi očaravajući singl o prepoznavanju “Kad tad”
30. rujna 2021.
dan mentalnog zdravlja
Ususret Danu mentalnog zdravlja čitajte osobna iskustva inspirativnih žena o ozdravljenju
1. listopada 2021.

 

Važni astrološki aspekti ovog listopada su Mladi mjesec u Vagi 6. listopada i Puni Mjesec u Ovnu 20. listopada, događaji koji govore o promjenama i novim počecima za svaki zodijački znak.

Sunce će prolaziti kroz znak Vage do 23. listopada, kada će ući u znak Škorpiona. Od 27. rujna do 18. listopada Merkur će biti retrogradan u Vagi. Morat ćemo dobro paziti na ono o čemu govorimo ovog mjeseca, na priznanja i otkrića koja dajemo, jer bi se to moglo okrenuti protiv nas.

Interes za sentimentalni život koji će se pokazati ovog mjeseca bit će na visokoj razini i većina zodijačkih znakova živjet će intenzivno svaki trenutak u paru.
U nastavku pročitajte mjesečni horoskop za listopad po znakovima.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. po znakovima

mjesečni horoskop listopad

Mjesečni horoskop Ovan

Ovo je još jedan mjesec u kojem se iskušava vaše strpljenje. Poruka se odnosi na unutarnji rad, a ne na postizanje vanjskih ciljeva. Tema održavanja i ponovnog planiranja vaših ciljeva nastavlja se od rujna. Zapitajte se možete li se zaista vidjeti sljedećih deset godina onako kako ste sada ili želite više ispunjenja u svom životu? Što morate učiniti da se to dogodi? Samo vi možete pronaći odgovore, ali ne zaboravite dopustiti svom višem ja ili intuiciji da vas vodi u ovakvim trenucima. To zahtjeva slušanje, a ne govor; razmišljanje, a ne djelovanje. Možda je pravo vrijeme da zakažete godišnji odmor kako biste imali više vremena na raspolaganju za opuštanje i slušanje. Što se tiče dobrih vijesti, romantika je na vidiku, ali više se radi o mirnim vremenima i prijateljstvima, nego o divljim vremenima. Sada je pravo vrijeme da izrazite svoje osjećaje, ali učinite to odmjereno i ne pretjerujte s obećanjima o besmrtnoj ljubavi, osim ako na njih zaista mislite. Ona mogu uzvratiti udarac! Financije su razumno dobre i ako se bavite prodajom ili marketingom možete napredovati. Također, prilično ste intuitivni o tome kako sada zaraditi novac.

Više o Ovnovima potraži ovdje. 

Mjesečni horoskop Bik

Odlični ste kad krenete i tada vas ništa ne može spriječiti. Iako nije istina da ste zaglavljeni u blatu, istina je da imate problema sa započinjanjem. Niste za nove stvari i ima mnogo Bikova koji bi se radije zadržali na poslu koji im se ne sviđa nego što bi se bavili novim koji bi im se mogao svidjeti još više. Promjena nije nešto u čemu ste dobri. Međutim, postoje trenuci u našem životu kada svi moramo promijeniti stvari kako bismo naš život stavili na bolju razinu. Sada je jedno od tih vremena. Ovo je vrijeme za izravnu akciju i neko vrijeme neće biti boljeg vremena. Ipak, obratite pozornost na sitna slova. Retrogradni Merkur može nas sve saplesti ako to dopustimo. Međutim, nije sve loše i omogućuje nam da razmišljamo drugačije i drugačije gledamo na život. Sredina mjeseca je najbolje vrijeme za vas, posebno od 19. listopada kada stvari počinju bolje teći. Ipak, najbolje je izbjegavati krajnosti i smanjiti stres. Ovo je sjajno vrijeme za duhovna traganja. Vi niste jedna od onih osoba koja s lakoćom meditira, ali možete zasukati rukave i pomoći onima kojima to ide još teže. U ovoj vrsti duhovnog rada ste dobri, a to je ono što vam je ovih dana zaista potrebno.

Više o Bikovima potraži ovdje.

blizanci horoskop

Mjesečni horoskop Blizanci

Listopad 2021. sjajno je vrijeme za početak novih režima zdravlja i ljepote. Uvijek ste artikulirana, duhovita osoba s idejama, ali sada ideje teku gusto i brzo, a riječi blješte. Budite samo malo oprezni, jer kako je Merkur retrogradan do 18. listopada, mogli bi se srušiti u pogrešnom smjeru ako ih pažljivo ne promatrate! Ovaj mjesec u fokusu su pitanja odnosa. Možda se osjećate pomalo nezadovoljni stvarima kakve jesu i razmišljate o novom odnosu i odbacivanju starog. Ne činite ništa ishitreno, već samo budite iskreni prema sebi i svojim osjećajima, ali i obzirni prema drugoj osobi. Nikada nije dobro biti neljubazan prema osobi s kojom ste bliski, jer ćete tek kasnije požaliti.

Više o Blizancima potraži ovdje.

Mjesečni horoskop Rak

Dom postaje vaše strateško zapovjedno središte! Mogli biste imati i rotirajuća vrata sa svim dolascima i odlascima. Brojni posjetitelji, nostalgični razgovori, žustre rasprave, obnove i proširenje dio su scenarija. Precizna, dobro osmišljena komunikacija ustupa mjesto tendenciji pretjeranog uživanja u hrani i piću. Obiteljski sporovi počinju se rješavati. Mladi mjesec 6. bio bi dobro vrijeme za početak projekta koji uključuje obitelj ili jačanje vaše sigurnosti i/ili temelja. Nakon 15., počet ćete izražavati svoje misli i emocionalno ih komunicirati s drugima. Mentalne aktivnosti će vam se svidjeti. Nakon 24., ponovno ćete biti privučeni istraživanju skrivenih aspekata svemira. 27. donosi prosvjetljenje osobnim ciljevima/snovima i/ili nekim grupnim aktivnostima ili uzroku u koji ste uključeni.

Više o Rakovima potraži ovdje.

lav horoskop

Mjesečni horoskop Lav

Svemir vas traži da iskoristite svoju urođenu potrebu da se kreativno izrazite i da vas drugi cijene u vašem svakodnevnom okruženju. Tempo vaše dnevne rutine zasigurno je postao nevjerojatan! Vaši planovi za budućnost postaju sve veći i sve širi. Ispitujući svoje osobne vrijednosti, privlačeći vas stvarima ljepote i željom za kupovinom dok ne padnete i ne ustupite mjesto otkrivanju obimne količine ljubavi u vašem svakodnevnom svijetu. Tko će od vas dobiti poseban “prijedlog”? Nakon 15. misli se okreću prema kući, obitelji i na snagu vaše osobne sigurnosti i temelja. Nakon 24., možda ćete se morati realnije osvrnuti na partnerstva/odnose. Neki mogu poprimiti višu duhovnu kvalitetu. 27. donosi svijest o pitanjima koja se tiču karijere ili projiciranja javne slike kakvu želite.

Više o Lavovima potraži ovdje.

ovan horoskop

Mjesečni horoskop Djevica

Koristit ćete svoj urođeni talent za minucioznu analizu svojih financija, svoje sposobnosti zarađivanja novca i vlastite vrijednosti. Nedvojbeno ćete otkriti načine za učinkovitije funkcioniranje. Budite sigurni i odvojite nešto novca za iznenadne neočekivane troškove. Osobni Veneranski poslovi ustupaju mjesto sposobnosti privlačenja materijalnih dobara, novca i ljudi. Mogu se pojaviti financijske mogućnosti. Čuvajte se od prekomjerne potrošnje. Mladi mjesec 6. dobro je vrijeme za početak projekta povećanja vaše neto vrijednosti. Nakon 15. nastavit ćete komunikaciju u svom svakodnevnom okruženju na snažniji i katarzičniji način. Nakon 24., možda ćete shvatiti potrebu da povećate svoju svijest i osjetljivost na svoje fizičko ja. 27. osvjetljava potrebu da se na određenoj razini odmorite od svakodnevnog života.

Više o Djevicama potraži ovdje.

njega lica

Mjesečni horoskop Vaga

Sretan rođendan šarmantna, diplomatska, umjetnička djeco zodijaka! Kakav način da započnete svoj novi godišnji astrološki ciklus s toliko planetarne energije u vašem rodnom znaku. Uistinu ste u središtu pozornosti, jer imate puno toga za reći. Dodatne mogućnosti i sreća stižu vam kroz cijeli listopad. Nadamo se da ste započeli neke nove kreativne projekte. Imate dodatni poticaj energije koji će vas odvesti naprijed do sredine studenog. Nakon 15. intenzivno ćete preispitati svoje vrijednosti – materijalno, intelektualno i duhovno. Nakon 22. potrebno je riješiti financije i osobne vrijednosti. Služe li oni vašim potrebama ili vi njima? Nadahnuta romansa ili projekt mogli bi započeti nakon 24. Zajedničke financije, porezi ili intenzivni osobni problemi mogli bi biti rasvijetljeni 27.. Do kraja mjeseca poboljšavate svoj izgled ili ga potpuno mijenjate.

Više o Vagama potraži ovdje.

Mjesečni horoskop Škorpion

Osjećate li se kao vulkan koji ključa i ključa spreman za erupciju? Sva ta planetarna energija Vage uronjena je u vašu kuću u kojoj su stvari često nejasne i nejasne. Razdražljivost je pojačana. Uključite se u neki oblik mentalne i fizičke vježbe kako biste ublažili napetost. Na ramenu imate anđela čuvara do kraja listopada. Ovo je dobar mjesec za ostvarivanje ciljeva i snova, sudjelovanje u grupnim aktivnostima ili više vremena s prijateljima. Nakon 15. podijelit ćete ono što vam je na umu zadnjih mjesec dana. Vaš novi godišnji astrološki ciklus počinje 22.. Nejasni problemi koji se tiču doma ili obitelji mogli bi se pojaviti nakon 24. 27. donosi prosvjetljenje potrebi rješavanja pitanja u nekom partnerstvu/odnosu. Možda ćete do kraja mjeseca otkriti tajnog obožavatelja!

Više o Škorpionima potraži ovdje.

Mjesečni horoskop Strijelac

Odličan listopad za ostvarenje vaših ciljeva i snova u životu, za sudjelovanje u grupnim aktivnostima i uzrocima možda do te mjere da preuzmete vodeću ulogu te provedete vrijeme s prijateljima i steknete nove. Mladi mjesec 6. bilo bi sjajno vrijeme za početak novog projekta na ovom području vašeg života. Nakon 15., meditacija bi vam dobro poslužila i pomogla vam da se povežete sa svojim višim duhovnim ja i uvjerenjima. Nakon 22., započinjete godišnji period uspostavljanja kontakta sa svojim podsvjesnim umom. Vaša astrološka godina završava. Vrijeme je za pregled i reviziju kako bi se pripremili za novi rast sljedeće “godine”. Snažan interes za mistične ili okultne teme mogao bi se pojaviti nakon 24. 27. bi mogao donijeti otkrića u vezi svakodnevnog posla ili zdravstvenih problema. Kraj mjeseci donosi nove romantične interese, jedan od onih koji bi vam mogli biti prijatelji.

Više o Strijelcima potraži ovdje.

tarot

Mjesečni horoskop Jarac

U redu, marljivi, visoko organizirani Jarčevi, vaša karijera i/ili imidž u javnosti primaju puno univerzalne energije. Vrijeme je da dodatno definirate i preispitate ono što želite. Dodatne mogućnosti ili obična sreća dolaze u ova područja do kraja listopada 2021. – iskoristite! Nagrade bi mogle biti velike – osobito do kraja mjeseca – ili za one koje ulažu dodatni trud. Mladi mjesec 6. pogodno je vrijeme za sadnju sjemena za novi projekt koji će poboljšati vašu karijeru i/ili imidž javnosti. Nakon 15. izražavat ćete svoje ideje i mišljenja, na izravan i prodoran način, u grupnim aktivnostima i s prijateljima. Vaš osjećaj za vrijednosti može poprimiti pojačani duhovni ton nakon 24. Osvjetljenje se daje u vezi s nekim kreativnim ili romantičnim poduhvatom 27.

Više o Jarčevima potraži ovdje.

lifecoach

Mjesečni horoskop Vodenjak

Puno planetarne energije aktivira područje na vašoj karti koje uključuje visoko obrazovanje i filozofske ideje. Vrijeme je za novi studij, putovanje u strane zemlje ili jednostavno interakciju sa stranim ljudima kako biste proširili svoju univerzalnu viziju i pomogli u njegovanju vaše urođene potrebe za stvaranjem društvenih promjena. Nakon 13. bio bi zgodan trenutak za pokretanje novih aktivnosti na ovim područjima. Veći dio mjeseca možda ćete željeti intenzivne emocionalne susrete koji će potaknuti vaše najdublje strasti. Do kraja mjeseca čeznut ćete za mjestima koja vam oduzimaju dah ili ćete otkriti da vam je stranac osvojio srce. Nakon 15., intenzivno ćete razmišljati i komunicirati o pitanjima karijere ili o svom imidžu u javnosti. Možda ćete se osjećati suosjećajnije prema drugima nakon 24. Problemi na domaćem planu mogu se pojaviti 27.

Više o Vodenjacima potraži ovdje.

Mjesečni horoskop Ribe

Vaš vladajući planet Neptun ovog mjeseca postaje izravan. Sada nastavljate prema van svoju urođenu intuitivnu duhovnu želju da čovječanstvo pomaknete na viši nivo postojanja. Kakvo vrijeme za izaći iz “hibernacije” s toliko planetarne energije koja vas tjera na toliki intenzitet u svom životu. Možda vam se drugi čine pomalo povučeni. Ovo je mjesec za istraživanje svega što treba odgovor. Partnerstva/odnosi idu glatko – pomno ćete ih analizirati. Problemi se mogu riješiti sporazumno. Do kraja mjeseca poželjet ćete bliske intimne susrete. Nakon 15., razmišljat ćete o načinima kako intenzivno promijeniti svoju viziju života i svemira. Nakon 24. počinjete propitivati i preispitivati što vaš život znači u duhovnom smislu. Prosvjetljenje se događa 27. u vezi s vašim svakodnevnim okruženjem.

Više o Ribama potraži ovdje.

 

Izvor: yearly-horoscope.org

 

Foto: Unsplash, Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.